Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER:

Om os

Just Serve It v/Brodka Aps sælger friske cocktails, som bliver produceret på bestilling. Vores CVR nr er 36969199

Drinksene bliver leveret i fødevaregodkendte dunke i forskellige størrelser. I din bestilling får du også tilbehør, sugerør, isterninger i thermoboks samt en glasdispenser med hane. Thermoboks samt glasdispenser er kun til låns og skal derfor leveres retur. Returnering eller afhentning af disse er ikke med i prisen – dette skal bestilles separat hvis dette ønskes.

Bestilling

Vælg dine drinks i webshoppen, der skal vælges variant og en størrelse og derefter lægges i varen i kurv. Når man har valgt alle sine varer, skal man klikke på  ”kasse” eller symbolet for indkøbsvogn i øvre højre hjørne.

Her udfylder du så dine faktureringsoplysninger. Skal varerne leveres et andet sted, er dette også muligt.

Det er vigtigt at du vælger korrekt levering/afhentningsdato. Ønsker du det leveret skal vi have et 2-timers interval. Derudover skal der vælges hvornår du returnerer dispenser samt thermokasse. Ønsker du at vi afhenter dette, bedes du skrive dette i ”bemærkninger” – du får herefter en opkrævning på dette, som er afhængig af hvilket postnr. og hvornår du ønsker dette afhentet.

Når du har udfyldt de nødvendige oplysninger, trykker du på ”Afgiv ordre” og du sendes videre til betalingsdelen. Orden gennemføres kun ved korrekt indtastning af disse. Hvis du handler som firma og ønsker at betale med faktura, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse fra systemet og skal indbetale på reg.nr.8120 kontonr. 3061241948 (Banknordic). Når vi har registreret betalingen vil du modtage fakturaen.

Betaler du med mobilepay på nr.11965 modtager du også automatisk en ordrebekræftelse. Når du har indbetalt beløbet vil du modtage faktura fra systemet.

Betaling

Alle priser på hjemmeside er inkl.moms og afgifter. Beløbet trækkes umiddelbart efter bestilling, da produktionen af din ordre straks går i gang.

Man kan betale med Dankort, Visa/dankort, Mastercard osv. Samt Mobilepay på nr.11965

Der tages forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt, tastefejl, prisfejl, valutafejl eller afgiftsændringer.

Levering

Vi leverer som udgangspunkt i hele Danmark. Du kan bestille og betale direkte i shoppen hvis du skal have leveret på Sjælland eller Østjylland (postnr.8000-8999). Bor du udenfor dette område, skal du lave bestillingen per mail på info@justserveit.dk for konkret tilbud inkl. Levering.

Ved indtastning af ønsket leveringsdato og tid, skal vi bruge et 2-timers interval til at levere i. Vi leverer i tidsrummet 10-16. Hvis dit ønskede leveringstidspunkt giver problemer med levering, så kontakter vi dig og aftaler dette direkte. Ønsker du det leveret på et meget specifikt tidspunkt, skal du forvente et gebyr for dette, da chaufføren så skal stå til rådighed for denne ordre.

Annullering

Du kan annullere din ordre senest 5 hverdage før afhentning/levering  uden meromkostning. Sker aflysningen efter dette, fakturerer vi dig 50% af fakturaens beløb. Dette skal dække varekøb samt aflysning af personale til at udføre din ordre.

Reklamation af vare

Vores varer kan som udgangspunkt ikke returneres, da der er tale om friske specialproducerede varer. Synes du der er fejl på produktet, ombytter vi selvfølgelig dette. Konstaterer vi at der ikke er fejl på produktet, vil du blive faktureret for den ekstra levering samt ekstra produktion. Har vi lavet en fejl, oppebærer vi de ekstra udgifter.

Du skal reklamere straks efter modtagelsen og kontakte den relevante afdeling, som har leveret til dig.

Returnering

Du skal returnere vores ting senest 2 hverdage efter dit arrangement. Når du skal returnere, skal du huske følgende :

  • Thermokasse som isterningerne blev leveret i
  • Alle dispensere (glasbeholdere med hane)
  • Skilte (med mindre disse er til engangsbrug)
  • Specielt tilpassede poser som dispenserne blev leveret i.
  • At alle ovenstående ting returneres rengjorte.

Får vi ikke alle tingene retur rengjorte, vil du blive faktureret for dette – 150 kr per dispenser, der ikke er rengjort. Hvis der er mangler, vil du også blive faktureret for dette. Dispenser koster 550 kr. ex moms per styk, thermokasse sort Kangabox 600 kr. ex moms per styk., specielposer til dispensere 100kr. ex moms, træ-skilte til dispenser 50kr ex moms per stk.

Returnering af disse skal ske til vores produktionskøkkeners adresse :

Sjælland:

Just Serve It (ved Bottega Luigia)

Dronningens Tværgade 22

1302 København K

Hverdage kl.1130-17 eller efter aftale.

Jylland:

Kok Omega

Omega 14

8382 Hinnerup.

Er kun på adressen efter aftale. Hvis der ikke er nogen på adressen, kan tingenes sættes i den sorte trailer med tydeligt afmærkning fra hvem, der returnerer.

Sikkerhed og oplysninger

Dine indtastede oplysninger og betalinger er sikre hos Just Serve It. Vi bruger kun oplysningerne for at kunne levere dine varer til dig. Herefter kontakter vi dig kun i forbindelse med en tilbagemelding på din ordre. Vi opbevarer dine oplysninger sikkert og de videregives ikke til tredjepart og vi registrerer ikke nogen personfølsomme oplysninger.

Din betaling foregår gennem E-pay som er sikkerhedsgodkendt af PBS og løbende gennemgår kontrol.