Handelsbetingelser

Bestilling:
Når du har afstendt din bestilling vil du i løbet af 24 timer modtage en bekræftelse af ordren fra os. Når dette er sket er din bestilling gældende. Vi modtager 500kr. pr. dispenser, som refunderes når dispenser og flamingokasse returneres.

Priser:
Priserne på siden er som udgagnspunkt ekskl. moms. Dog vil prisen ved handler med private kunder være inkl. moms.

Aflysning af ordren:
Seneste 24 timer før afhentning, kan bestillingen aflyses uden mer-omkostning. Sker aflysningen under 24 timer før afhentning, fakturerer vi dig 50% af fakturaens beløb.

Tilbagelevering af Dispenser m.m.
Dispenseren skal være tilbageleveret rengjort og uden skader mandagen efter arrangementet er afviklet.
  • Hvis dispenseren mangler at blive rengjort, tilbageholdes 150kr af despositummet.
  • Hvis dispenseren er beskadiget refunderes depositummet ikke.


  • Disclaimer:
    Vi fralægger os et hvert ansvar ifht. beskadigelse af lejerens inventar. Der vil grundet isterningerne nedkøling af dispenseren komme kondensvæske på ydersiden af dispenseren. Hvis denne væske kommer i direkte kontakt med en sart overfalde, kan det beskadige overfladen. Skulle dispenseren holde op med at virke, kontroller da følgende;

    Låget til drinksdispenseren er blevet lukket, hvilket gør at hanen ikke virker. Åben for låget igen og du skulle gerne være igang igen. Der sidder frugtkød foran hanen på indersiden af dispenseren. Fjernes ved at røre rundt omkring hanen på indersiden. Sidder der noget fast i hanen? Hanen kan skrues løs, det gøres ved at tømme dispenseren over i en midlertidig beholder, hvorefter hanen kan skrues løs med en hård indvendig i dispenseren og en hånd på hanen. Skyl da hanen under vandhanen til dispenserhanen ikke er tilstoppet mere. Sæt nu hanen på dispenseren igen og fyld indholdet igen.