lej en bartender

Bartender eller ej!

Bartenderen

Når man skal holde fest, så er der rigtig mange ting at man skal sørge for og holde styr på.

Drikkevarerne er helt sikkert en stor del af festen, også økonomisk.

Vi blir tit spurgt om fordele og ulemper ved vores koncept, og hvad det koster!

Alternativet til vores produkt er den klassiske bartender, der kommer ud at laver drinks og cocktails til festen. Det lyder også rigtig fint, men her er der nogle ting du skal overveje :

Ventetid i baren

Det tager en god bartender mindst 2-3 min at lave en cocktail fra bunden. Hvis I så er 40-50 gæster til 1 bartender – hvor lang tid tror du så dine gæster, kommer til at vente i baren? Temmelig lang tid. Vores drinks kan gæsten selv tappe på under 20 sek – eller brug en af de unge tjenere til at gøre det. Med vores drinks-løsning – så er der flere gæster på dansegulvet og til festen!

Bartenderen

Selve bartenderen – han er jo nærmest også gæst til festen. Han skal jo sørge for stemning og nærmest være midtpunkt for at få sin bar til at lykkes. Skal han være midtpunkt til din fest? Eller skal du være det? Og i de fleste tilfælde er det meget unge mennesker, som ikke besidder de sociale kompetencer til at snakke med dine gæster alligevel. Drop den dyre bartender.

Pris

Skal du have en bartender ud – det koster. Selv ved 40-50 gæster, så koster det typisk 3-400 kr i timen per gæst. Og så er det stadig et par unge mennesker, som laver det på deltid, som formentligt har haft et par vagter på den lokale diskotek.

Vores erfaring – som er over 30 år i branchen med både baggrund i diskotek, selskabslokaler, restauranter og meget mere. Vi har regnet på det utallige gange – og vi lander altid på 3-4 drinks per gæst i gennemsnit. Der er altid nogen som ikke drikker, nogle drikker mere – og andre drikker øl, vin og andet.

Vores dyreste drink koster 25 kr. per styk. – og du skal bruge 4 stk – det er 100 kr per gæst! Noget billigere end bartenderen.

Og er I mange – så køb vores pakkeløsninger og spar endnu mere. Er I rigtig mange – så skriv til os og få et tilbud på info@justserveit.dk.

Alkohol

Vidste du godt, at i vores cocktails og drinks, der er masser af spiritus i! Der er hvad der svarer til lidt over en dobbelt i hver drink. Hvorfor er der så meget? Jo – vi har særligt udviklet vores opskrifter gennem mange år, så det både smager fantastisk og kan holde sig lækkert i dispenseren hele aftenen. Og her er en høj alkohol-mængde nødvendig. Men bare rolig – vores drinks smager ikke sprittet. Hele formålet med at lave drinks – skal smage godt og må ikke smage af spiritus. Det er en kendt fejltagelse, som de unge bartendere laver – man skal ikke kunne smage spritten. Du skal kunne føle hvilken type alkohol, drinken indeholder, dvs om det er rom, vodka eller gin.. Men den må ikke bide igennem.