Bartender til bryllup

Skal du bruge bartender til bryllup – så vil vi gerne vise dig et alternativ! Det er nemlig ikke helt problemfrit at hyre en bartender til sit bryllup.

Prisen for bartender til bryllup

Prisen for en bartender til festen kan variere fra 250-450 kr gæst – for 4 timer. Det er ganske vist med fri bar, men kan bartenderen nå at lave så mange drinks? Et lille regnestykke kan vi sætte op. Du får 50 gæster, det får man typisk 1 bartender til. Hvis hver gæst skal have 4 drinks, som tager 2-3 min at lave per styk. Det er 4 stk gange 3 min – det er 12 min per gæst – og med 50 gæster er det 600 minutter – eller 10 timer.. Det lyder som et dårligt regnestykke.. i vores ører. . Det vil ihvertfald give noget ventetid i baren.

Vi anbefaler ca 4 cocktails per gæst i gennemsnit. Vores drinks ligger fra 15-25kr – det vil sige du skal kun betale omkring 100 kr per gæst med vores løsning! Og så er der ingen ventetid i baren! så kan jeres gæste danse istedet for at stå i kø.

Du sparer typisk 2/3 af prisen ved at vælge dispensere, frem for en bartender! Og vi har kun glade kunder – tjek selv vores trustpilot!

Pakkeløsninger

Vælg en af vores gode pakkeløsninger og gør det nemt. Blot vælg størrelse på pakken og jeres ønskede cocktails. Så sørger vi for resten.

Bestil en prøvepakke!

Bestil en prøvepakke med flasker fra os – og bestiller du så vores cocktails dispensere til dit bryllup – så refunderer vi din prøvepakke!

Bestil f.eks. denne smagspakke hvor du selv kan vælge mellem 6 eller 12 varianter!

Skriv i kommentar-feltet hvilke du vil smage – og hvornår du skal holde dit bryllup! Når du modtager pakken, så lægger vi en rabatkode med til dig!

Gør som de kendte

Gør som Carla Chloe og vælg vores løsning til din fest! Så er du sikret en succes og en mindeværdig fest!

Bedste cocktails

Hvordan vælger man de bedste cocktails til brylluppet? Vi har et stort udvalg af cocktails, og de fleste af vores kunder vælger 3-4 forskellige slags. Alle er super gode, lækre og frisklavede. Men nogen vil have søde cocktails, andre syrlige og andre foretrækker kun at drikke gin-cocktails. Løsningen er simpel – bestil en sixpack cocktails eller vælg selv dine favoritter og smag dem i ro og mag derhjemme!

Pimp dine cocktailbar op

Hvad med at få lavet et lækkert bar-skilt med dine cocktails på? Det kan lade sig gøre for små penge hos Creativewood. Se deres forskellige løsninger og imponer dine gæster med disse lækre detaljer.