Blog

februar 2019

Bryllupper!

bryllupsmesse

Bryllupsmesser i januar!

Bryllupper er sommerens fester! Og de skal planlægges i god tid! Derfor var vi med på bryllupsmesse i januar i både Århus og København! Og sikke en interesse! Vi havde konstant gæster på vores stand, som var meget nysgerrige og utroligt begejstrede for vores produkter! Et godt bryllup skal have nogle lækre cocktails og drinks!

Vores produkter og priser er meget gennemsigtige! Men alligevel havde folk rigtig mange spørgsmål til os – særligt i forhold til vores Kon-kollegaer (tja, konkurrenter kan vi vel også skrive). Dit bryllup skal være en succes – og det kan vi sørge for!

Vores erfaring er, at man i gennemsnit bruger 3-4 drinks per gæst til et bryllup! Vil I servere drinks til klokken 5 om morgenen, og under hele middagen, så skal man måske bruge 1-2 mere per gæst.

Erfaringen er fra mere end 25 år i restaurationsbranchen, og ikke mindst tilbagemeldingerne fra vores gæster! Og på baggrund af dette, har vi udviklet vores pakke-løsninger – se mere her :

Og da vores drinks ligger i styk-pris på 11-25kr, så skal du maks bruge for 100-150 kr af vores produkter! Og så er der altså en del at spare, når en bartender-løsning koster fra 250kr per gæst og op! Selv om bartender-løsningen lover “fri bar” og “ad libitum” – så betaler du altså for noget du ikke bruger!

Ingen ventetid i baren!

Men, det allerbedste ved vores løsning er helt sikkert, at der ikke er nogen ventetid i baren! Det tager ca 2-3 min per drink – og gæsterne skal helt sikkert have noget forskelligt, og det giver ventetid med en bartender til 40-50 gæster.. og så er idéen lige pludselig ikke så god længere.

Vores løsning er simpel – is i glasset – tap og nyd! Du kan få hvem som helst til at servere det – eller du kan lade gæsterne more sig med at tappe selv! Så kan alle være bartendere! Og så kan alle jo være bartendere! Gæsterne elsker det! Og så kan de bruge mere tid på dansegulvet til brylluppet, istedet for at stå i kø i baren!

Lækre drinks-skilte og mere!

Har du brug for ekstra lækre detaljer? Fede bar-skilte, navneskilte til gæsterne osv? Så tjek vores venner ud hos CreativeWood! De er eksperter i at lave flotte kreationer, som gør din fest uforglemmelig!

januar 2019

bryllup

Godt nytår!

Godt nytår! Vi glæder os til et fantastisk 2019! Med masser af lækre drinks til din venners bryllup!

Vi skal lave #drinks og #cocktails til rigtig manges #bryllup i år!
Og vi tager på #bryllupsmesse i #århus den 13.jan og i #københavn den 19. og 20.jan i Forum

Kom og se hvor smart og lækkert vores produkt er! Creative Wood Denmark kommer og hjælper med et par lækre bryllups-opsætninger!
#readytoservedrinks

 

Aarhus januar 2019
Ingen tvivl om at BRYLLUPSMESSEN i Århus, er noget ganske særligt. Glæd jer til en årets største messe i Århus. Her kan du sammen med din tilkommende mand/kone, få mulighed for at kickstarte jeres bryllupsplanlægning med masser af inspiration og gode tilbud.

Her finder I ALT til den store dag – fra brudekjoler fra nogle af landets førende forhandlere til blomster, herretøj, vielsesringe, bryllupskager, musik og flotte limousiner. Der er masser af se på og blive inspireret af, til både brud og gom – og så gør det tilmed jeres planlægning både nemmere, sjovere og billigere. For ingen messe, uden gode messe-tilbud, og dem finder I naturligvis også masser af.

Just Serve It er selvfølgelig med og serverer smagsprøver, og vi har fået CreativeWood til at sætte nogle lækre bryllupsopdækninger op sammen med vores produkter! Kom og bliv inspireret og få en lækker smagsprøve! Dit bryllup er vigtigt – og du skal have en fantastisk dag! Med gode cocktails og gode venner!

Som kommende brud og gom, må I ikke gå glip af det store Modeshow, der viser det helt nye i tøj til gommen og naturligvis de flotteste og nyeste brudekjoler, sammen med flotte brudefrisurer, og imponerende brudebuketter. Showet afholdes 2 gange i løbet af dagen, kl. 12.30 og 15.00.

Kom og bliv inspireret til den store dag! Dit bryllup er for vigtigt! Forbered dit bryllup godt og kom på messe og bliv inspireret!

Vi glæder os til at se jer.

Vi har gjort det nemt for dig – prøv at se vores lækre pakkeløsninger her : 

november 2018

smagsprøver

Smagspakke! Nyt i webshoppen!

Smagspakke er vores nyeste vare i shoppen! Flere og flere spurgte på denne løsning, og vi har nu fået skruet en god pakke sammen til jer.

Har du brug for at smage vores produkter inden din fest? Så kan du bestille en smagspakke.

Vi har sammensat et lille udvalg af nogle af vores populære drinks.

Pakken indeholder 6 flasker a 0,5 liter med :

  • Mojito
  • This is not a Dark´n´Stormy
  • Smokey Jane (Politikens Testvinder)
  • Appletini
  • Passion Daiquiri
  • Cosmopolitan

Og du kan selvfølgelig også bestille pakken, hvis du bare skal sidde og hygge med et par venner! Eller havde dem med på farten – der er 2-3 drinks i hver flaske – så mon ikke der er god mulighed for at smage dem alle!

Denne vare er den eneste, som vi kan sende med posten – det koster 49kr. til hele Danmark. Eller du kan afhente den i vores afdeling i København K.

OBS – denne vare kommer ikke med isterninger, sugerør, tilbehør osv! Denne vare er udelukkende beregnet til smagning af vores produkter.

 

Skal du holde bryllup, firmafest eller anden stor anledning, skal man have smagt på maden, drikkevarerne osv. Så man er helt sikker på at din fest bliver super lækker! Og derfor har vi lavet en smagspakke! Med 6 lækre varianter, kan du sidde i ro og mag derhjemme og hælde dem over isterningerne, og nyde et par gode drinks med vennerne, inden du laver den endelige ordre!

Alle smagspakker bliver lavet på bestilling – og er derfor helt frisk når du får den! Kun friske råvarer, ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Håndpresset lime-juice, hjemmelavede økologiske sirupper og meget mere! Det bliver ikke bedre – Just Serve It!

græskar

Fik du fejret Halloween?

Halloween er en fantastisk dag for børn og voksne i alle aldre. I år var ingen undtagelse.

Vi har i år leveret cocktails til en sød blogger, som skulle holde fest. Læs mere om Emilies fest her :

 

Hun var rigtig glad for vores produkter og har haft en dejlig fest. Skulle hun have gået skridtet endnu videre – så skulle hun måske prøve følgende:

Vi har også haft gang i udviklingsboksen og lavede et par gode opskrifter til Halloween.

Her er en opskrift til Halloween : Lav først en sukkersirup sukker, vand, peberkorn, nelliker, stjerneanis og appelsinskal. Kog det hele sammen og lad det trække så længe som muligt. Lav det eventuelt dagen før.

Herefter blander du mørk rom, appelsinjuice, citronjuice, sukkersirup med smag (som du selv har lavet), græskarpuré
og topper op med danskvand.

Prøv evt at udhule en græskar, og sæt en taphane på – du kan købe den løst i de fleste kop&kande butikker, eller skrue den af fra din almindelige dispenser! Det gir et fedt indslag til festen!

Husk at sørge for en alkoholfri variant til både børnene, de gravide, dem som skal tidligt op og på arbejde. Du kan også købe dem her hos Just Serve It – se vores alkoholfri udvalg her:

 

oktober 2018

Drinks til Julefrokost!

Julefrokost – så er det ved at være den tid på året! Julefesten skal holdes på arbejde og med vennerne!

Bestil drinks og cocktails hos Just Serve It – og nyd tiden sammen istedet for at bekymre jer om baren. Spar den dyre bartender væk – og hav fuld kontrol over jeres fest!

Se hvor nemt det er her 

Fristet? Skynd dig at bestille – så er der mindre at bekymre sig om til festen.

Mangler I drinksglas, vinglas eller andet til festen? Ekstra isterninger? Det klarer vi også – se her

 

Der er også gode muligheder for at spare en masse penge lige nu! Vælg en af vores pakke-løsninger til 40, 60 eller 80 personer!

Se mere her – og bestil inden tilbuddet udløber!

 

Og vi leverer på hele Sjælland – og nu også fra Århus til hele Øst-Jylland!

september 2018

Cocktailcatering

Cocktailcatering:

Cocktail catering er blevet et stort marked de sidste par år. Danskerne er blevet glade for at få lækre cocktails og drinks til deres firmafester, privatfester, bryllupper, julefrokost og julefester.

Bartender:

En typisk løsning som folk har valgt, har været en bartender og selv købt ind. Og så har man endt med at stå med en masse rester bagefter. En lidt dyrere løsning har været at booke en bartender, der selv kommer med alt – og så er det dyrt. Her taler vi typisk op til 350-375kr per gæst for 4 timer, og med et enkelt udvalg på 4-5 drinks.. og så kø i baren, da 1-2 bartendere har svært ved at følge med de 40-50 gæster, der typisk kommer til festen.

Se en lille video her

Just Serve It – ny og anderledes mulighed:

Men, nu har du muligheden for at vælge Just Serve It! Til en helt anden pris, helt ned omkring 20 kr per drinks.. Og du får fuld valuta for pengene. Drinksene er nøje testet og hver enkelt bliver smagt og justeret efter behov. Ingen konserveringsmidler eller andre lækre e-numre.. Kun friske råvarer som er behandlet og mikset af erfarne kokke.

Levering:

Så næste gang du eller arbejdspladsen skal bruge cocktail-catering, så bør Just Serve It bestemt være en mulighed. Vi får kun positive tilbagemeldinger fra vores gæster. Både på kvaliteten og på prisen. Men også muligheden for at vi leverer det hele, og afhenter det hele hvis du ønsker det. Derudover kan du også leje glas, købe ekstra isterninger osv. Og få det hele leveret samtidigt.

Har du en særlig forespørgsel – så tøv endelig ikke – skriv til os på info@justserveit.dk

Vil du se hvordan andre har oplevet vores produkt – så tjek dette link ud :

Vidste du godt, at vi også har vundet smagetest i Politiken? 6 ud af 6 hjerter som de eneste! Læs mere her

White russian velkomstdrinks

Velkomstdrinks til din fest

Hos Just Serve It gør vi en dyd ud af at levere lækre velkomstdrinks til din fest.

Vores kokke har over 20 års erfaring med at mikse og udvikle velkomstdrinks, så du er sikret at få den bedst mulige smagsoplevelse – lettest muligt.

Velkomstdrinks til alle begivenheder

Vores velkomstdrinks egner sig især til fester, hvor I er flere der skal have drinks eller cocktails.

Står du for eksempel og skal holde en fest, er det ikke altid nemt at kunne nå det hele selv. Der skal både være styr på maden, de andre drikkevarer, borddækningen og oppyntningen, samtidig med at du skal være en god vært for dine gæster. Derfor kan det være svært at nå at stå og mikse velkomstdrinks sammen, især hvis man gerne vil gøre lidt ekstra ud af det.

Med vores drinks, hælder du blot velkomstdrinken fra den fødevaregodkendte plastikbeholder op i glasdispenseren, hælder tilbehøret og lidt is i, og så er du klar til at servere lækre cocktails for dine gæster. Det bedste er, at du heller ikke behøver at lave dine velkomstdrinks i individuelle glas – glasbeholderen er nemlig en flot gimmick i sig selv, og gæsterne er altid vilde efter at skænke sine egne cocktails. Derfor er alt du behøver at gøre, at stille dispenseren frem, sammen med is og glas – så skal dine gæster nok selv tage for sig.

Uanset om du skal holde nytårsfest, konfirmation, fødselsdag, julefrokost, studenterfest eller bryllup, kan du være sikker på at det bliver et hit hos gæsterne med Just Serve It.

Velkomstdrinks med vodka

Forskellige velkomstdrinks

Alle vores forskellige velkomstdrinks har selvfølgelig hver sit at byde på. Vi har både klassikere som Mojito og Cosmopolitan, men også nye og spændende velkomstdrinks, som Kyoto og Summer Breeze. Så om du er til gode hjemmelavede velkomstdrinks med vodka, rom, gin, sake, cachaca, surhed, bitterhed, sødme eller røg, har vi altid en drink, der passer til din fest – uanset hvilken anledning!

Velkomstdrinks til nytår

Velkomstdrinks fra Just Serve It er især et hit til nytår, hvor der er mange forberedelser at se til på dagen. Til nytår, er det meget normalt at gøre lidt ekstra ud af det hele, og derfor er lækre hjemmelavede drinks et godt bud på en overraskelse til gæsterne. Alternativet til vores velkomstdrinks til nytår, er at man selv skal bruge tid på at stå og lave dem – noget som kan tage tid fra mere tidskrævende ting, som maden og værtsrollen. Leje af bartender er også en mulighed, men dette løber hurtigt op i 3-400 kr. pr. gæst, samtidig med at man skal vente på sin drink. Derfor kan en stor del af festen hurtigt komme til at handle om bartenderen og drinks, selvom meningen bare var at have lækre drikkevarer til nytårsfesten. Desuden, kan det hurtigt blive både sværere og dyrere at finde en bartender til nytår, fordi der altid er en stor efterspørgsel denne aften – med Just Serve It skal du, bogstaveligt talt, Just Serve It!

Kæmpe nyhed – Nu er vi åbnet i Århus!

En fantastisk og længe ventet nyhed. Vi har endelig åbnet en afdeling i Århus. Der har været stor forespørgsel, og derfor har vi kørt test-ordrer siden maj måned. Nu kan vi endelig offentliggøre at vi har fået afdeling i Århus. Eller det vil sige – Hinnerup hos Kok Omega! Indehaveren Ivan er en haj til sit fag, og med vores fantastiske koncept i ryggen er han endnu bedre rustet til at servicere sine egne kunder til bryllupper, fødselsdage osv. Og vores kunder kommer til at nyde godt af hans service – for Ivan er stolt af alt hvad han laver og serverer.

Du kan allerede nu bestille direkte i webshoppen! Vi leverer direkte i postnummer 8000-8999.. Dog er Ivan altid frisk på at sørge for gæster endnu længere væk – så skriv endelig til os på info@justserveit.dk hvis dit postnummer ikke findes i webshoppen – så sørger vi straks for at komme med et godt tilbud til dig!