Bryllupper!

bryllupsmesse

Bryllupsmesser i januar!

Bryllupper er sommerens fester! Og de skal planlægges i god tid! Derfor var vi med på bryllupsmesse i januar i både Århus og København! Og sikke en interesse! Vi havde konstant gæster på vores stand, som var meget nysgerrige og utroligt begejstrede for vores produkter! Et godt bryllup skal have nogle lækre cocktails og drinks!

Vores produkter og priser er meget gennemsigtige! Men alligevel havde folk rigtig mange spørgsmål til os – særligt i forhold til vores Kon-kollegaer (tja, konkurrenter kan vi vel også skrive). Dit bryllup skal være en succes – og det kan vi sørge for!

Vores erfaring er, at man i gennemsnit bruger 3-4 drinks per gæst til et bryllup! Vil I servere drinks til klokken 5 om morgenen, og under hele middagen, så skal man måske bruge 1-2 mere per gæst.

Erfaringen er fra mere end 25 år i restaurationsbranchen, og ikke mindst tilbagemeldingerne fra vores gæster! Og på baggrund af dette, har vi udviklet vores pakke-løsninger – se mere her :

Og da vores drinks ligger i styk-pris på 11-25kr, så skal du maks bruge for 100-150 kr af vores produkter! Og så er der altså en del at spare, når en bartender-løsning koster fra 250kr per gæst og op! Selv om bartender-løsningen lover “fri bar” og “ad libitum” – så betaler du altså for noget du ikke bruger!

Ingen ventetid i baren!

Men, det allerbedste ved vores løsning er helt sikkert, at der ikke er nogen ventetid i baren! Det tager ca 2-3 min per drink – og gæsterne skal helt sikkert have noget forskelligt, og det giver ventetid med en bartender til 40-50 gæster.. og så er idéen lige pludselig ikke så god længere.

Vores løsning er simpel – is i glasset – tap og nyd! Du kan få hvem som helst til at servere det – eller du kan lade gæsterne more sig med at tappe selv! Så kan alle være bartendere! Og så kan alle jo være bartendere! Gæsterne elsker det! Og så kan de bruge mere tid på dansegulvet til brylluppet, istedet for at stå i kø i baren!

Lækre drinks-skilte og mere!

Har du brug for ekstra lækre detaljer? Fede bar-skilte, navneskilte til gæsterne osv? Så tjek vores venner ud hos CreativeWood! De er eksperter i at lave flotte kreationer, som gør din fest uforglemmelig!