Nu kan vi også levere cocktails på fustage til restauranter og caféer, som ønsker at servere den samme lækre cocktail hver gang – og hurtigt!

Hurtig servering!

Det tager under 20 sekunder at servere en cocktail fra fad! En almindelig bartender bruger typisk 2-3 min per drink, når den skal laves helt fra bunden! Og skal din uerfarne tjener selv lave den, og slå op i opskriftsbogen, finde tingene osv – så går der alt for lang tid og gæsten er sikkert gået i mellemtiden. Eller også får gæsten et dårligt indtryk af stedet! Vælg hellere et par gode cocktails på fustage – og giv din gæst en god oplevelse!

Distortion 2019

Vi deltog selv i Distortion København i 2019 – og sikke en succes! Med få midler fik vi sat en fin og velfungerende bar op! Og vi var en af de få barer, som der konstant var gæster i baren – men ingen kø! For det gik virkelig stærkt!

Se selv her :

 

Video fra test-køkken!

Se vores test-video fra vores produktionskøkken her!

Prøv det først!

Vil du gerne vide mere? Så kommer vi gerne forbi med en smagsprøve!

Er du stadig ikke helt overbevist? Så lad os stille en lille mobil-bar op i din bar, café, restaurant med nogle varianter – og se hvad dine gæster synes om cocktails på fustage!

Vi har også mulighed for at bruge dit eksisterende fadølsanlæg! Hvis det har været almindeligt øl i slangerne, bør en rensning kunne gøre dem klar til drinks og cocktails! Og ellers så kan man nemt skifte slangerne! Vi har masser af erfaring med både øl og drinks på fustage, da vi har været i restaurationsbranchen i over 25 år og drevet både diskotek, restaurant, café og meget mere! Så vi skal nok finde den rigtige løsning til dig!

Kvaliteten er i top!

Alle vores produkter er særligt udvalgt! Vi bruger ikke de gængse spiritus-mærker, men udvælger dem særligt i større kvantum ud fra vores egne kvalitets-kriterier og behov! Vi laver vores egne juicer, safter, sirupper osv – og vi bruger overvejende økologiske produkter til dette – hvor det giver mening! Vi er ikke fanatiske – men vi ved hvor det gir mening at bruge økologiske og som regel dyrere varer – nemlig når det smager af mere og bedre. Der findes mange “økologiske” varer på markedet, som er produceret i udlandet, hvor de har en anden opfattelse af økologi end vi har i Danmark. Alle vores varianter bliver lavet efter bestilling og af kokke, med mere end 20 års erfaring i branchen som kan smage produkterne til, så de matcher den høje standard.

Testvinder i Politiken!

Vi har endda haft produkter med i Politikens test! Vores indsendte produkt var i konkurrence med andre ready to serve-produkter, men også top-bartendere!

Læse selv hele testen her:

Og ellers kan du se nogle af vores tilbagemeldinger fra vores kunder!

 

Tophaner

Og vi laver selvfølgelig også top-hanerne klar til dig – med dit eget logo hvis du ønsker det!

God avance på drinks og cocktails

Er du klar til at tjene nemme penge? Vores beregninger har vist, at vi kan levere drinks til samme indkøbspris som en almindelig restauratør.. Men med vores cocktails på fustage, sparer du en masse tid på indkøb, opbevaring, optælling, håndtering og oplæring af dit personale. De unge mennesker, som typisk arbejder i restaurationsbranchen er her som regel kun i kort tid – og de skal nå at lære en masse, samtidig med at de studerer ved siden af! Laver de fejl undervejs? Selvfølgelig gør de det – og det gør den næste også! Minimer deres fejl – og gør det let med drinks og cocktails fra Just Serve It!

Trend i udlandet

Vi oplever flere og flere steder i udlandet, at man laver sine cocktails på fustage – og dermed har mere fart på sine drinks og mere fest på dansegulvet. Prøv at læse en artikel om Draftland i Hong Kong.

Lån af mobil-bar

Har du et enkeltstående stort arrangement – og vil gerne have en mobil-bar ud med f.eks. 3 eller 5 haner? Så klarer vi også den! Vi har flere rulle-barer på lager, som vi hurtigt kan rykke ud med! Men sørg for at booke i god tid, da vi oplever ekstra travlhed om sommeren! Og skulle vi være så uheldige at alle vores rullebarer er optaget – så har vi venner i hele branchen, som kan skaffe en løsning til din fest, så du kan servere cocktails på fustage!

Sådan her kunne den se ud – vi har flere løsninger, fra 1-5 haner! 

rullebar cocktail