cocktaildispensers
Håndlavet kvalitet

Ready to serve cocktails

Cocktails er og bliver et hit til en hver fest, store som små. Vi har et stort udvalg af cocktails og drinks til enhver smag – både sure, søde, friske og mere tunge cocktails. Vi har også alkoholfri drinks, det vi kalder mocktails, så alle til festen kan være med.

Dekorativt, nemt og lækkert

Med vores dispenserløsning bliver det nemt at servicere hele festen. Du slipper for at hyre en bartender, der hele aftenen skal enkeltservicere og blande drink efter drink, så der nemt kan opstå kø ved baren. Ved at bestille færdigblandende drinks i dispensere, kan dine gæster selv fylde glasset og nyde de cocktails de begærer – og så ser det bare super indbydende ud!
Skal du holde en fest med over 200 gæster, så klarer vi også den. Her har vi en rullebar med fustager, der nemt kan sørge for iskolde drinks hele aftenen.

Hvor meget skal man bestile?

Cocktails med rom

I vores sortiment har vi en række cocktails baseret på henholdsvis mørk og lys rom. Vi anvender her den prisvindende og dansk producerede rom fra Great Dane Rum. Rommen er destillerede fra tropiske egne, nøje mixet og modnet i den danske kulde, hvilket udmunder til en dyb rom af komplekse smage.

Blandt vores rombaserede cocktails finder du:
 
 
 
 
 
1
1
 
 
 
 
 
1
1

Cocktails med vodka

Til vores vodkabaserede cocktails gør vi brug af den dansk producerede og økologiske spiritus Vodka Strong Stuff – organic neutral grain alcohol på 60%, fra Nordic Spirits. En økologisk vodka som er rund i smagen, der ikke smager sprittet, men af vodka! En vodka som kan levere den høje standard, vi kræver for at kunne producere de bedste cocktails.

Blandt vores vodkabaserede cocktails finder du:

Cocktails med gin

Gin er med sine smagsnuancer af enebær, blevet en mere og mere populær spiritus – og det forstår vi godt. Derfor har vi selvfølgelig også cocktails baseret på gin. Det er lykkedes os at finde en danskproduceret økologisk gin fra Herbie Gin, der er klassisk i sit udtryk med enebær og citrus, krydret med havtorn og nordens citrus. Herbie Gin Organic har sågar vundet guld ved The Gin Master i London 2019.

Blandt vores ginbaserede cocktails finder du:
 
 
 
1
1
 
 
 
1
1

Cocktails med tequila, Cachaca mm.

Udover rom, vodka og gin har vi også enkelte cocktails med andre mere særlige spiritus. Heriblandt tequila der anvendes i vores Mango Margarita og Long Island Iced Tea; Den spanske national drink Sangria, der har en base af rødvin; Samt vores helt egen Smokey Jane, der er baseret på den brasilianske cachaca. Blandt vores cocktails på flaske finder du også Lokes Sour, der er en cocktail på aquavit.

Af andre cocktails finder du: