Drinks i dispenser

Drinks i dispenser

Drinks i dispenser er en genial løsning, hvor du ikke har brug for en bartender. Just Serve It har udviklet lækre opskrifter, som kan holde sig friske og lækre hele aftenen.

Cocktails i dispenser

Hvad er forskellen på cocktails og drinks i dispenser? Ingen – men når vi snakker drinks er det typisk som longdrink, der typisk er sodavandsbaseret. Og sodavand i dispenser er ikke super optimalt, da brusen flader ud efter typisk 1 time eller to. Derfor laver vi primært cocktails i dispenser, som er baseret på juicer, lemonader og friskpresset lime og citroner. Vi har 1 drinks til dispenser og det er vores Long Island Iced Tea, som er vores absolut stærkeste drink.

Bartender contra drinks i dispenser?

Prisen for en bartender kan variere fra 250-450 kr gæst – for 4 timer. Det er ganske vist med fri bar, men kan bartenderen nå at lave så mange drinks? Et lille regnestykke kan vi sætte op. Du får 50 gæster, det får man typisk 1 bartender til. Hvis hver gæst skal have 4 drinks, som tager 2-3 min at lave per styk. Det er 4 stk gange 3 min – det er 12 min per gæst – og med 50 gæster er det 600 minutter – eller 10 timer..Selv hvis du får 2 bartendere, så er det 5 timer til hver hvor de non-stop skal lave drinks..  Det lyder som et dårligt regnestykke.. i vores ører. . Det vil ihvertfald give noget ventetid i baren.

Vi anbefaler ca 4 cocktails per gæst i gennemsnit. Vores drinks ligger fra 15-25 kr – det vil sige du skal kun betale omkring 100 kr per gæst med vores løsning! Og så er der ingen ventetid i baren! så kan jeres gæste danse istedet for at stå i kø.

Vores gode pakkeløsninger

Vælg en af vores gode pakkeløsninger og gør det nemt. Blot vælg størrelse på pakken og jeres ønskede cocktails. Så sørger vi for resten.