was successfully added to your cart.

Kurv

Endelig lidt nyt på bloggen

By juni 22, 2018Just Serve It
strawberry daiquiri

Der er sket en del siden sidste indlæg. Just Serve It har skiftet ejer og drives nu af Robin Alexandersen. Jeg har fulgt firmaet tæt i 2 års tid. Jeg har hjulpet tidligere indehavere med at udvikle opskrifter og lave ordrer for dem. Da tidligere indehavere havde andre projekter, har jeg taget over.

Min baggrund er en laang historie. I får den korte – er født ind i restaurationsbranchen. Mine forældre har haft drevet alt fra lille chokoladebutik, pølsebod, burgerbar, cafeteria, spillehal, diskotek, café sov. Så jeg har brugt alle mine barndoms somre på at arbejde sammen med min familie. Og jeg kom tidligt ind i drinks-branchen. Var stor af min alder og kom derfor på mit første cocktailkursus som 14 årig. Tro det eller ej – jeg har stadig min undervisningsbog fra dengang.

Efter nogle år i militæret som befalingsmand og et par korte år på jura-studiet, flyttede jeg til KBH. Her gik jeg i lære som kok på Søren K i det kongelige bibliotek. Efter at have arbejdet nogle år for diverse vilde restauratører fik jeg fod under eget bord. Jeg købte Tapasbaren i Dronningens Tværgade. Det var et nærliggende koncept, da jeg selv har boet en del i Spanien. Og min faster er spansk og har en stor spansk familie, som vi har besøgt ofte. Restauranten har jeg solgt i 2018, da jeg havde brug for mere tid til mine 2 små døtre.

Og nu er jeg fuldtid på Just Serve It. Og der er sket meget på et par måneder. Webshoppen har fået en gevaldig opstrammer. Alt er på dansk nu, nye flotte profesionelle billeder fra Glyrskov Studie. Der er kommet et betalings-site til kreditkort, der er kommet flere varer i shoppen og flere er på vej.

Just Serve It har allerede fået mange stamkunder – og vi har virkelig travlt!

Der kommer mere på bloggen senere – har du spørgsmål til produkter eller mig, så kan du altid skrive direkte til mig på robin@justserveit.dk

Go´Sommer!

Robin

Author Robin

More posts by Robin
Leadspin