Handelsbetingelser

Om os
Just Serve It v/Brodka Aps sælger friske cocktails, som bliver produceret på bestilling. Vores CVR nr er 36969199

Drinksene bliver leveret i fødevaregodkendte dunke i forskellige størrelser. I din bestilling får du også tilbehør, sugerør, isterninger i thermoboks samt en glasdispenser med hane. Thermoboks samt glasdispenser er kun til låns og skal derfor leveres retur. Returnering eller afhentning af disse er ikke med i prisen – dette skal bestilles separat hvis dette ønskes.

Bestilling
Vælg dine drinks i webshoppen, der skal vælges variant og en størrelse og derefter lægges i varen i kurv. Når man har valgt alle sine varer, skal man klikke på ”kasse” eller symbolet for indkøbsvogn i øvre højre hjørne.

Her udfylder du så dine faktureringsoplysninger. Skal varerne leveres et andet sted, er dette også muligt, samt fakturering til firma.

Det er vigtigt at du vælger korrekt levering/afhentningsdato. Ønsker du det leveret, sker dette normalt mandag-fredag kl.10-16 og du kan ønske et 2-timers interval som vi vil forsøge at ramme.. Ønskes der levering eller afhentning lørdag-søndag koster dette ekstra.

Derudover skal der vælges hvornår du returnerer dispenser samt thermokasse. Ønsker du at vi afhenter dette – skal du vælge dette, lige efter du har indtastet adresse og inden du betaler. Du får 3 valgmuligheder – 1. du afhenter og afleverer selv, 2.Vi leverer din ordre – du afleverer selv dispensere og thermokasse senest 2 hverdage efter din fest, 3.Vi leverer og afhenter efter aftale.

Når du har udfyldt de nødvendige oplysninger, trykker du på ”Afgiv ordre” og du sendes videre til betalingsdelen. Orden gennemføres kun ved korrekt indtastning af disse.

Firma
Hvis du handler som firma og ønsker at betale med faktura, kan du enten bestille direkte i webshoppen og udfylde informationerne og betale med kreditkort eller mobilepay, eller du kan skrive til os på info@justserveit.dk med din bestilling og herefter indbetale på reg.nr.8120 kontonr. 3061241948 (Banknordic) når du modtager din faktura.

Betaler du med mobilepay på nr.11965 modtager du også automatisk en ordrebekræftelse. Når du har indbetalt beløbet vil du modtage faktura fra systemet.

Levering
Vi leverer som udgangspunkt i hele Danmark. Du kan bestille og betale direkte i shoppen hvis du skal have leveret på Sjælland eller Østjylland (postnr.8000-8999). Bor du udenfor dette område, kan der være steder hvor vi ikke kan levere direkte fra vores afdelinger, men så kan du lave bestillingen per mail på info@justserveit.dk for konkret tilbud inkl. Levering.

Ved indtastning af ønsket leveringsdato og tid, skal vi bruge et 2-timers interval til at levere i. Vi leverer i tidsrummet 10-16. Hvis dit ønskede leveringstidspunkt giver problemer med levering, så kontakter vi dig og aftaler dette direkte. Ønsker du det leveret på et meget specifikt tidspunkt, skal du forvente et gebyr for dette, da chaufføren så skal stå til rådighed for denne ordre.

Annullering
Du kan annullere din ordre senest 14 hverdage før afhentning/levering – du bliver dog afregnet et gebyr som dækker håndteringen af tilbagebetaling samt udgifter til kreditkort-firmaet. Sker aflysningen efter dette, fakturerer vi dig 50% af fakturaens beløb. Dette skal dække varekøb samt aflysning af personale til at udføre din ordre.

Reklamation af vare
Vores varer kan som udgangspunkt ikke returneres, da der er tale om friske specialproducerede varer. Synes du der er fejl på produktet, ombytter vi selvfølgelig dette. Konstaterer vi at der ikke er fejl på produktet, vil du blive faktureret for den ekstra levering samt ekstra produktion og evt levering. Har vi lavet en fejl, oppebærer vi de ekstra udgifter.

Du skal reklamere straks efter modtagelsen og kontakte den relevante afdeling, som har leveret til dig.

Betaling
Alle priser på hjemmeside er inkl.moms og afgifter. Beløbet trækkes umiddelbart efter bestilling, da produktionen af din ordre straks går i gang.

Man kan betale med Dankort, Visa/dankort, Mastercard osv. Samt Mobilepay på nr.11965

Der tages forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt, tastefejl, prisfejl, valutafejl eller afgiftsændringer.

I forbindelse med din betaling vil der blive reserveret et beløb på dit kort, som dækker dispensere og thermokasse. Disse vil blive frigivet lige så snart du har afleveret vores dispensere, thermokasse osv. Er der mangler i det tilbageleverede, trækkes beløbet fra det reserverede beløb.

Returnering
Du skal returnere vores ting senest 2 hverdage efter dit arrangement. Når du skal returnere, skal du huske følgende :

  • Thermokasse som isterningerne blev leveret i
  • Alle dispensere (glasbeholdere med hane)
  • Skilte (med mindre disse er til engangsbrug)
  • At alle ovenstående ting returneres rengjorte.

Får vi ikke alle tingene retur rengjorte, vil du blive faktureret for dette – 150 kr per dispenser, der ikke er rengjort. Hvis der er mangler, vil du også blive faktureret for dette. Dispenser koster 550 kr. ex moms per styk, thermokasse sort Kangabox 700 kr. ex moms per styk., træ eller akryl-skilte til dispenser 75kr ex moms per stk.

Returnering af disse skal ske til vores produktionskøkkeners adresse :

Sjælland:
Just Serve It
Roskildevej 46B (baggården bag ALDI)

2000 Frederiksberg

Hverdage efter aftale. Returnering af dispensere osv kan ske efter aftale døgnet rundt på eget ansvar – sæt det diskret ved vores bygning og giv besked på forhånd. Tag gerne et billede

Jylland:
Søften Forsamlingshus v/Kok Omega

Grønhøjvej 1

8382 Hinnerup.

Er kun på adressen efter aftale. Kontakt Ivan direkte på tlf. 26941102 for afhentning og returnering.

Sikkerhed og oplysninger
Dine indtastede oplysninger og betalinger er sikre hos Just Serve It. Vi bruger kun oplysningerne for at kunne levere dine varer til dig. Herefter kontakter vi dig kun i forbindelse med en tilbagemelding på din ordre. Vi opbevarer dine oplysninger sikkert og de videregives ikke til tredjepart og vi registrerer ikke nogen personfølsomme oplysninger.

Din betaling foregår gennem Gate2Payments og Clearhaus, som er anerkendte firmaer til at håndtere transaktioner.