Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Om os

Just Serve It v/Brodka Aps sælger friske cocktails, som bliver produceret på bestilling. Vores CVR nr er 36969199. Under samme cvr nummer drives andre koncepter, hvor disse handelsbetingelser også er gældende.

Om vores cocktails

Drinksene bliver leveret i fødevaregodkendte dunke i forskellige størrelser. I din bestilling får du også tilbehør, sugerør, isterninger i thermoboks samt en glasdispenser med hane. Thermoboks samt glasdispenser er kun til låns og skal derfor leveres retur. Returnering eller afhentning af disse er ikke med i prisen – dette skal bestilles separat hvis dette ønskes.

Ordrebekræftelse

Vi sender som hovedregel et tilbud til dig, som du accepterer på mail. Herefter en identisk ordrebekræftelse, eller med evt ønskede rettelser, på din ordre. Ved accept af tilbud/ordre accepterer man samtidigt vores handelsbetingelser. Hvis der ikke gøres indsigelse mod ordrebekræftelse indenfor 3 dage, anses denne for en bindende ordre og dermed underlagt vores handelsbetingelser. Fremsendes der en faktura direkte på din ordre, som der ikke gøres indsigelse imod straks eller senest indenfor 3 dage, anses dette også for en bindende aftale og ordre.

 

Betaling

Alle priser på hjemmeside er inkl.moms og afgifter. Beløbet trækkes umiddelbart efter bestilling, da produktionen af din ordre straks går i gang.

Man kan betale med Dankort, Visa/dankort, Mastercard osv. Samt Mobilepay.

Der tages forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt, tastefejl, prisfejl, valutafejl eller afgiftsændringer.

Betales fakturaen ikke rettidigt, tilføjes der ved første rykker både rykkergebyr og procesrente.

Annullering

Du kan annullere din ordre senest 14 hverdage før afhentning/levering  uden meromkostning. Sker aflysningen efter dette, fakturerer vi dig 50% af fakturaens beløb. Dette skal dække varekøb samt aflysning af personale til at udføre din ordre.

Levering og afhentning med posten eller fragtmand

Vælges denne forsendelsesmetode, sendes pakken uden isterninger. Der er umiddelbart dag-til-dag levering med fragtmand, men vi forsøger at sende et par dage tidligere for at sikre at du får dine varer til tiden. Just Serve It påtager sig dog ikke noget ansvar i forhold til forsinkelse hos fragtmand/postvæsenets side.

Har du bestilt retur-afhentning og ordren ikke er klar til afhentning, så vil du blive faktuereret for dette. Fragtmandens gebyr for dette er pt. 350kr ex moms for forgæves afhentning, som vi vil sende faktura for efterfølgende.

Reklamation af vare

Vores varer kan som udgangspunkt ikke returneres, da der er tale om friske specialproducerede varer. Synes du der er fejl på produktet, ombytter vi selvfølgelig dette. Konstaterer vi at der ikke er fejl på produktet, vil du blive faktureret for den ekstra levering samt ekstra produktion. Har vi lavet en fejl, oppebærer vi de ekstra udgifter.

Du skal reklamere straks efter modtagelsen og kontakte den relevante afdeling, som har leveret til dig.

Returnering

Du skal returnere vores ting senest 2 hverdage, gerne tirsdag inden kl.12, efter dit arrangement. Når du skal returnere, skal du huske følgende:

  • Thermokasse som isterningerne blev leveret i
  • Alle dispensere – rengjorte (glasbeholdere med hane)
  • Skilte (med mindre disse er til engangsbrug)
  • Specielt tilpassede kasser/poser som dispenserne blev leveret i.
  • At alle ovenstående ting returneres rengjorte.

Får vi ikke alle tingene retur rengjorte, vil du blive faktureret for dette – 150 kr. ex moms per dispenser, der ikke er rengjort. Hvis der er mangler, vil du også blive faktureret for dette. Dispenser koster 550 kr. ex moms per styk, thermokasse sort Kangabox 750 kr. ex moms per styk., specielposer/kasser til dispensere 100kr. ex moms, skilte til dispenser 100kr. ex moms per stk.

Returnering af disse skal ske til vores produktionskøkkeners adresse :

Sjælland:

Just Serve It

Roskildevej 46b (omme bagved supermarked, kør venstre om bygning)

2000 Frederiksberg

Tingene kan sættes efter aftale døgnet rundt – det er dog kundens ansvar indtil vi kommer på adressen.

Øst-Jylland:

Kok Omega c/o Søften Forsamlingshus

Grønhøjvej 1

8382 Hinnerup.

Vi er er kun på adressen efter aftale. Hvis der ikke er nogen på adressen, kan tingenes sættes i den sorte trailer med tydeligt afmærkning fra hvem, der returnerer.

Vest-Sjælland:

Selskabslokalerne v/Holbæk Slot

Slotsvolden 2

4300 Holbæk

Sikkerhed og oplysninger
Dine indtastede oplysninger og betalinger er sikre hos Just Serve It. Vi bruger kun oplysningerne for at kunne levere dine varer til dig. Herefter kontakter vi dig kun i forbindelse med en tilbagemelding på din ordre. Vi opbevarer dine oplysninger sikkert og de videregives ikke til tredjepart og vi registrerer ikke nogen personfølsomme oplysninger.

Din betaling foregår gennem Quickpay og Clearhaus, som er anerkendte firmaer til at håndtere transaktioner.