bryllup drinks

Inspiration til dit Bryllup!

Bryllup

Tillykke – hvis du læser dette blogindlæg, så skal du sikkert giftes og søger inspiration til dit bryllup. Og hvis ikke, så kan nogle af idéerne sikkert bruges til en masse andre fester!

Skal man holde bryllup er der i vores optik vildt mange ting, som man skal forberede, arrangere, overveje, bestille, kontrollere osv osv! Søg inspiration til dit bryllup hos andre.

Derfor er det vigtigt, at man starter i god tid og holder fokus. Vi har deltaget i mange bryllupsmesser og leveret til rigtig mange bryllupper. Her har vi fået både feedback og gode råd, som har gjort vores produkter perfekte til dit bryllup.

Bridenista Bridalshower

Igår var vi med Bridenista på deres messe i Århus. Og her hørte vi deres partner Stine sige noget af det vigtigste :

  • start i god tid. Der er vildt mange ting, man skal have klar til brylluppet
  • når det er den store dag – så slip tøjlerne og lad de profesionelle gøre deres arbejde.
  • Vælg en dato

 

Baren til efter middagen

Efter middagen serveres der som regel drinks og cocktails! Det plejer at være en god start til at få gang i festen og dansegulvet.

De fleste er vant til at hyre en bartender eller bare sætte spiritus og sodavand frem til at blande selv. Bartenderen er rigtig dyr – og har altså svært ved at følge med, når der er 40-50 mand der gerne vil have drinks. Det tager ca 2-3 min for at mikse en drink, hvis bartenderen er erfaren og dygtig. Så kan du selv regne ud, hvor meget tid man står og venter i baren – 3 min x antal gæster? Den tid skal da bruges på dansegulvet og til festen!

I kender det godt – vi mikser selv drinks. Jo mere alkohol folk indtager, jo bedre er de til at mikse drinks – ej.. Det blir altid noget skidt, for stærke og blir efterladt. Spild af drinks og penge.

Vores færdiglavede drinks blir leveret i en fødevaregodkendt plastik-dunk. Når I er klar til at gå i baren – så hælder man dunken op i dispenseren og finder den medfølgende pose med pynt og lægger oveni. Så er baren klar! Der medfølger også sugerør, isterninger og et lille skilt til dispenseren, som man kan skrive sin egen personlige skilt. Se disse flotte skilte, en af vores kunder lavede:

skilt til dispenser

dispenserskilt

Hvordan laver man en bar?

Vores produkter kan sættes på en hver bar, bord – bare det er stabilt og alle kan nå.

Vil du have noget specielt – så har vi lavet mange forskellige opsætninger af bar gennem tiderne. Det er nemt at finde inspiration til sit bryllup – vi fandt vores på Pinterest. En af de mest simple og vellykkede barer vi har lavet, er denne her:

hjemmelavet bar

Barens “opskrift” er meget simpel:

2 paller sætter du op mod hinanden – skru dem sammen så de står solidt.

Find en plade til at lægge ovenpå – ca 120cm x min.40cm – kan sagtens være lidt større. Læg den ovenpå – skru den fast. (vi fandt vores plade inde hos naboen i hans byggeaffald) – så udgift indtil videre 0 kr. :-)

Så skal kreativiteten og inspirationen findes frem. Vi fik lavet det flotte skilt hos Samanda og Thomas fra Creativewood. Vi havde selv sendt et forslag frem – men Samanda er altså bare kanon til det hun laver! Så hun havde en anden idé, der var 10 gange bedre. Mangler du inspiration til bryllup – så er Samanda altid klar med gode råd og vejledning!

Flot skilt med teksten DRINKS – skåret i hvid akryl. Vi satte 2 små søm i pallen – og Voila – så havde vi en lækker bar. Det kunne også havde været tekst med de forskellige cocktails – brudeparrets navn – you name it! Kun fantasien sætter grænser.

Alkoholfri bar

Husk at bestille noget lækkert alkoholfrit til festen. Der er altid nogen med til festen, som er gravide, skal køre, på særlig kur – eller simpelthen bare ikke drikker alkohol. Man gider ikke være ham den kedelige til festen med colaen. Men har man et flot glas som resten af festen – så lægger folk ikke mærke til at man ikke drikker alkohol – og så er alle inkluderet i festen! Vi leverer selvfølgelig også dette – se vores mange alkoholfri varianter i webshoppen.