was successfully added to your cart.

Kurv

Kæmpe nyhed – Nu er vi åbnet i Århus!

By september 16, 2018Just Serve It
cocktails Århus

Århus!

En fantastisk og længe ventet nyhed. Vi har endelig åbnet en afdeling i Århus. Der har været stor forespørgsel, og derfor har vi kørt test-ordrer siden maj 2018 måned. Nu kan vi endelig offentliggøre at vi har fået afdeling i Århus til at levere i hele Østjylland. Eller det vil sige – Hinnerup hos Kok Omega! Indehaveren Ivan er en haj til sit fag, og med vores fantastiske koncept i ryggen er han endnu bedre rustet til at servicere sine egne kunder til bryllupper, fødselsdage osv. Og vores kunder kommer til at nyde godt af hans service – for Ivan er stolt af alt hvad han laver og serverer.

Vi kan klart anbefale Ivan og hans mad! Og nu kan du bestille det hele og få det leveret samtidig! Det er da service!

Bestil direkte i webshoppen

Du kan allerede nu bestille direkte i webshoppen! Vi leverer fra Åhus til hele Østjylland med postnummer 8000-8999.. Dog er Ivan altid frisk på at sørge for gæster endnu længere væk – så skriv endelig til os på info@justserveit.dk hvis dit postnummer ikke findes i webshoppen – så sørger vi straks for at komme med et godt tilbud til dig!

Østjylland

Vi har nu allerede leveret til mange byer i Østjylland, som f.eks. Randers, Silkeborg, vejle – endda Esbjerg! Vi leverer med Mover, og de kører overalt – så du kan altid skrive til os på info@justserveit.dk for et konkret tilbud!

Du kan endda få fri levering i Århus ved et minimumskøb – se mere om det i webshoppen når du tjekker din ordre ud og skal vælge levering.

Kundernes mening!

Vi vægter kundernes mening meget højt! Lige fra start af firmaet, så har vi altid lyttet til vores kunder, og taget al kritik positivt til os! Det har gjort at vores produkter altid kommer tilbage med positiv respons – prøv at læse mere her.

Leadspin