Nu kan vi også levere cocktails på fustage til restauranter og caféer, som ønsker at servere den samme lækre cocktail hver gang – og hurtigt! Konceptet går også under navnet Kegtails – og er en sammentrækning af fustagen Key Keg og cocktails. Key Keg er en bæredygtig engangsfustage, som skal i plastik affald efter anvendelse. Det er mere miljørigtigt at bruge denne løsning, fremfor at skulle transportere tomme fustager retur og rengøre osv.

Lindr anlæg til cocktails

Her kan du så den mest simple løsning vi kan tilbyde. Et lille nemt transportabelt anlæg, som du kan sætte hvor som helst. Og helt uden kulsyre flaske. Der er indbygget pumpe i maskinen. Du kan servere iskolde cocktails få minutter efter det er sat op. Anlægget fås med 2 haner og i flere forskellige størrelser afhængig af dit behov.

Brug for flere haner – så kan vi sætte flere anlæg op.

Vil du have et fastmonteret anlæg – det kan vi også klare. Både vandkølet og tørkølet.

Kontakt Robin på 81443817 – så finder han den bedste løsning til dig.

Hurtig servering!

Det tager under 20 sekunder at servere en cocktail fra fad! En almindelig bartender bruger typisk 2-3 min per drink, når den skal laves helt fra bunden! Og skal din uerfarne tjener selv lave den, og slå op i opskriftsbogen, finde tingene osv – så går der alt for lang tid og gæsten er sikkert gået i mellemtiden. Eller også får gæsten et dårligt indtryk af stedet! Vælg hellere et par gode cocktails på fustage – og giv din gæst en god oplevelse!

Distortion 2019

Vi deltog selv i Distortion København i 2019 – og sikke en succes! Med få midler fik vi sat en fin og velfungerende bar op! Og vi var en af de få barer, som der konstant var gæster i baren – men ingen kø! For det gik virkelig stærkt!

Se selv her :

Video fra test-køkken!

Se vores test-video fra vores produktionskøkken her!

Og nummer 2 video er en af vores venner, som aldrig har stået i en bar – og vi gav ham blot et glas og bad ham om en cocktail. Og 10 sek senere var den klar.