Levering af cocktails i hele landet

Til levering af vores cocktails har vi et samarbejde med Mover til at levere i vores nærområde af vores afdelinger.

Bor du langt fra en af vores afdelinger – København K og Aarhus (Hinnerup) – kan vi levere med Postnords palle-løsning. Eller du kan afhente din ordre selv og tilbagelevere dispensere og thermokasse flere dage før din fest! Dine cocktails kan sagtens holde sig friske på køl.

Prisen på levering afhænger af din postnummer – tast din ordre ind og din leveringsadresse – så kan du se de forskellige muligheder for levering og afhentning!

Levering af drinks til firmafest?

Vi leverer gerne til firmaer på faktura – få en konkret pris – og send din forespørgsel med præcis adresse og leveringstidspunkt til info@justserveit.dk – så får du en pris indenfor 24 timer!

Levering med transportfirma på Sjælland:

Fra vores afdeling i København leverer vi på hele Sjælland. Kan du ikke finde dit postnummer i webshoppen – så skriv til os på info@justserveit.dk med din bestilling – så laver vi hurtigt et konkret tilbud til dig.

Vi benytter os af et eksternt transport-firma, som sørger for at vores varer kommer sikkert frem til dig. Prisen for transport er direkte listepriser fra vores transportør til dig.

Levering Øst-Jylland:

Fra vores afdeling i Århus leverer vi i postnummer 8000-8999, og kan bestilles direkte på hjemmesiden. Øvrige postnumre kan vi ikke tilbyde levering, men vi har mange kunder, som selv afhenter. Din ordre kan sagtens afhentes nogle dage før, da vores cocktails kan holde sig friske i lang tid. Dog skal du lige sørge for plads i en fryser, hvis du har bestilt isterninger.

Eller brug vores kontakt-formular her:

Gode råd til din ordre

  1. Hent eller få leveret din ordre i god tid! Vores cocktails kan holde sig i rigtig lang tid – de er blevet testet igen og igen. Senest i januar 2020 kan vi dokumentere en holdbarhed på køl på 2 mdr uden forringelse af produktet. Så kom gerne 1-2 dag før din fest og afhent ordre – og bare sørg for plads på køl og fryseplads til isterningerne.
  2. Bestil i god tid! Vi har mægtig travlt særligt omkring højtider, bryllupssæsoner, julefrokoster og meget mere. Og da vi producerer med friske råvarer, skal vi også have bestilt det hjem fra leverandørerne, så din levering af cocktails er så frisk og lækker som muligt!
  3. Sæt dispenserne klar så tidligt som muligt! Og 2 min før du skal bruge dine cocktails – kan du hælde dem op! Så har du lækre cocktails til festen! Uden bøvl, besvær og bartender – og dermed ingen ventetid i baren!