Levering af cocktails i hele landet

Vi kan levere over hele Danmark! Fra vores mange lokal afdelinger, kan vi levere lige til døren med egne biler eller eksterne fragtmænd. Bor du meget langt fra en af vores afdelinger, eller på en ø (Bornholm, Samsø osv), så har vi også muligheden for at sende med fragtmand. Eller endnu bedre – få en af dine gæster til at hente din ordre på vejen!

I København/Frederiksberg har vi et samarbejde med Mover til at levere i vores nærområde af vores afdelinger.

Bor du langt fra en af vores afdelinger – Frederiksberg, Aarhus (Hinnerup) Odense eller Holbæk  – kan det være en fordel at afhente selv. Man kan afhente sin ordre selv og tilbagelevere dispensere og thermokasse flere dage før din fest! Dine cocktails kan sagtens holde sig friske på køl. Vi har utallige kunder, som afhenter om onsdagen og først skal bruge deres cocktails om lørdagen. Cocktailsene bliver ikke mindre friske, bare de står på køl.

Prisen på levering afhænger af din postnummer – tast din ordre ind og din leveringsadresse – så kan du se de forskellige muligheder for levering og afhentning!

Levering af cocktails til firmafest

Vi leverer gerne til firmaer på faktura – få en konkret pris – og send din forespørgsel med præcis adresse og leveringstidspunkt til info@justserveit.dk – så får du en pris indenfor 24 timer!

Levering med transportfirma på Sjælland:

Fra vores afdeling på Frederiksberg leverer vi til hele København, Nordsjælland, Køge m.m. og med fragtmand til f.eks. Nordjylland, Sønderjylland. Kan du ikke finde dit postnummer i webshoppen – så skriv til os på info@justserveit.dk med din bestilling – så laver vi hurtigt et konkret tilbud til dig.

Vi benytter os af et eksternt transport-firma, som sørger for at vores varer kommer sikkert frem til dig. Prisen for transport er direkte listepriser fra vores transportør til dig.

Levering Øst-Jylland:

Fra vores afdeling i Århus leverer vi i postnummer 8000-8999, og kan bestilles direkte på hjemmesiden. Øvrige postnumre kan vi ikke tilbyde levering, men vi har mange kunder, som selv afhenter. Din ordre kan sagtens afhentes nogle dage før, da vores cocktails kan holde sig friske i lang tid. Dog skal du lige sørge for plads i en fryser, hvis du har bestilt isterninger.

Eller brug vores kontakt-formular her:

Levering Vest-Sjælland:

Fra vores afdeling i Holbæk leverer vi i kommunerne Slagelse, Ringsted, Sorø, Kalundborg, Odsherred, Lejre samt Roskilde, og du kan bestille direkte på hjemmesiden. Din ordre kan sagtens afhentes nogle dage før, da vores cocktails kan holde sig friske i lang tid. Dog skal du lige sørge for plads i en fryser, hvis du har bestilt isterninger.

Eller brug vores kontakt-formular her:

Levering Fyn:

Fra vores afdeling i 5260 Odense leverer vi til hele Fyn, og du kan bestilles direkte på hjemmesiden. Din ordre kan sagtens afhentes nogle dage før, da vores cocktails kan holde sig friske i lang tid. Dog skal du lige sørge for plads i en fryser, hvis du har bestilt isterninger.

Gode råd til din ordre

  1. Hent eller få leveret din ordre i god tid! Vores cocktails kan holde sig i rigtig lang tid – de er blevet testet igen og igen. Så kom gerne 1-2 dag før din fest og afhent ordre – og bare sørg for plads på køl og fryseplads til isterningerne.
  2. Bestil i god tid! Vi har mægtig travlt særligt omkring højtider, bryllupssæsoner, julefrokoster og meget mere. Og da vi producerer med friske råvarer, skal vi også have bestilt det hjem fra leverandørerne, så din levering af cocktails er så frisk og lækker som muligt! Og vi trækker IKKE pengene før vi nærmer os din fest!
  3. Sæt dispenserne klar så tidligt som muligt! Og 2 min før du skal bruge dine cocktails – kan du hælde dem op! Så har du lækre cocktails til festen! Uden bøvl, besvær og bartender – og dermed ingen ventetid i baren!