was successfully added to your cart.

Kurv

Nye drinks i shoppen

By september 2, 2018Just Serve It
ice tea twisted berry

Så er sommerferien forbi, og vi er gået igang med at opdatere og udvikle nye drinks!

Vores nyeste Gammel Have er en ældgammel klassiker. Dom er udviklet af en anonym bartender på Lolland og var et kæmpe hit i hele Danmark indtil 90erne.. En udbredt misforståelse var at banan-likøren skulle være kraftig. Det fik mange gæster til at fravælge denne ellers lækre drink. Den misforståelse har vi rettet op på – og lavet en lækker opskrift på friskpresset appelsin og vores egen lemonade. I samspil med vodka og banan-likør giver det en fantastisk drink til din fest!

På den alkoholfrie side er der også kommet et par lækre sager – vores mest populære har helt sikkert været Ginger Juice – den må ikke forveksles med de små skarpe ingefær-shots man kan købe i supermarkedet – men mere en frisk juice baseret på økologisk ingefær og toppet af med friskpresset lime-saft! Super hit for gæster i alle aldre!

Af nye ice-teas har vi udviklet en super lækker opskrift på en økologisk te der hedder Twisted Berry, som vi har fået fra Bottega Luigia – som vi forresten deler adresse med. Med det rette bløde vand, rette temperatur, lidt tilsætning af jordbær og økologisk rørsukker har vi lavet en mega lækker ice tea. Vores Ice tea må man ikke forveksle med det du køber i supermarkederne.. Ser man ordentligt efter på disse produkter, så er der ikke meget rigtig te i disse… de indeholder typisk noget farve, koncentrat og masser af e-numre samt stevia (sukker-erstatning) i deres light eller 0-kalorie produkter.. Jeg ved godt hvad jeg foretrækker at drikke…

Leadspin