Tapasbaren – food & cocktails

Spisebar med cocktails og latino mad

I vores gamle lokaler i Dronningens Tværgade 22, er der åbnet en lille ny restaurant. Den er åbnet stille og roligt op her under lockdown i corona-tiden og har udelukkende lavet take away. Og kunderne har taget godt imod den lille ny. Tapas, empanadas og cocktails er en lækker kombination, der får tankerne hen på streetfood fra sydamerika og fest. Disse tanker har vi haft meget brug for her under corona lockdown.

Empanadas og cocktails

Vores lækre eksotiske cocktails som f.eks. Smokey Jane med Cachaca, Mango Margarita med tequila, Passion Daiquiri med lys rom er fantastiske sammen med de lækre empanadas. Latin får lavet deres empanadas af Maria fra Argentina, som står og laver dem i Kødbyen sammen med sin partner Steven. Maria har haft restaurant i Argentina i mange år, hvor hun har lavet tusindevis af empanadas til glade argentinere.

Take Away

Du kan bestille take away indtil restriktionerne ophæves. Fra 21.april kan vi sidde udenfor igen – men der er kun 3 siddepladser udenfor – men det kommer til at fungere fint, da empanadas skal spises uden bestik – så tag 1 to go, sammen med en cocktail i hånden. Du kan allerede nu også få fadøl to go i Tapasbaren – food & cocktails i Dronningens Tværgade 22, 1302 København K.

Vi glæder os til at se dig – og til at have en dejlig sommer i 2022 i København.