Cocktails til den lille fest hjemme!

Drinksene bliver leveret i lækre glasflasker direkte fra køl. Vi anbefaler at holde dem på køl, indtil de skal bruges.

Hver flaske indeholder 330 ml, som er 2 cocktails afhængig af dit glas størrelse og kan holde op til 2-3 måneder efter produktion i dit køleskab!

SKAL DU HOLDE STOR FEST? – så bestil denne pakke som en smagspakke! Bestiller du for over 3000kr til din fest indenfor de næste 2 måneder efter dit køb, så modregner vi din cocktailpakke! Så har du fået en gratis smagspakke!

Har du nogen særlige ønsker til variant – spørg gerne i kommentar-feltet ved betaling – har vi den på lager, så bytter vi den gerne ud!

Cocktail på flasker

Passion Daiquiri – lavet på hvid rom, passionsfrugt og limesaft – vores absolutte topsællert!

Kyoto – lavet på økologisk gin, passionsfrugt, økologisk myntelemonade og økologisk limesaft – et must til gin-lovers!

Dark and Ginger – lavet på mørk fadlagret rom, hjemmelavet ingefærlemonade og limesaft!

Cosmopolitan – økologisk nordisk vodka, triple sec, økologisk tranebær og lime – en klassiker som du vil nyde til festen!

Thors Mojito – en af vores egne kreationer med kraftig inspiration fra den klassisje Mojito . Lavet på Nordisk økologisk akvavit, Økologisk Myntelemonade og økologisk lime. Nogle tænker snaps – nej, det er lækker akvavit af høj standard – og du vil blive overrasket over denne variant.

Korean kick – lavet på økologisk vodka, mynte, hyldeblomst og lime – en fantastisk velkomstdrink, som alle kan lide!

Hvor meget skal man bestille?

Vores erfaring fra tidligere kunder er, at man har brug for 3-4 drinks per gæst, når der også er øl, vin osv til festen! Få den bedste cocktailfest – bestil drinks hos os!