Velkomstdrinks til din fest

White russian velkomstdrinks

Velkomstdrinks til din fest

Hos Just Serve It gør vi en dyd ud af at levere lækre velkomstdrinks til din fest.

Vores kokke har over 20 års erfaring med at mikse og udvikle velkomstdrinks, så du er sikret at få den bedst mulige smagsoplevelse – lettest muligt.

Velkomstdrinks til alle begivenheder

Vores velkomstdrinks egner sig især til fester, hvor I er flere der skal have drinks eller cocktails.

Står du for eksempel og skal holde en fest, er det ikke altid nemt at kunne nå det hele selv. Der skal både være styr på maden, de andre drikkevarer, borddækningen og oppyntningen, samtidig med at du skal være en god vært for dine gæster. Derfor kan det være svært at nå at stå og mikse velkomstdrinks sammen, især hvis man gerne vil gøre lidt ekstra ud af det.

Med vores drinks, hælder du blot velkomstdrinken fra den fødevaregodkendte plastikbeholder op i glasdispenseren, hælder tilbehøret og lidt is i, og så er du klar til at servere lækre cocktails for dine gæster. Det bedste er, at du heller ikke behøver at lave dine velkomstdrinks i individuelle glas – glasbeholderen er nemlig en flot gimmick i sig selv, og gæsterne er altid vilde efter at skænke sine egne cocktails. Derfor er alt du behøver at gøre, at stille dispenseren frem, sammen med is og glas – så skal dine gæster nok selv tage for sig.

Uanset om du skal holde nytårsfest, konfirmation, fødselsdag, julefrokost, studenterfest eller bryllup, kan du være sikker på at det bliver et hit hos gæsterne med Just Serve It.

Velkomstdrinks med vodka

Forskellige velkomstdrinks

Alle vores forskellige velkomstdrinks har selvfølgelig hver sit at byde på. Vi har både klassikere som Mojito og Cosmopolitan, men også nye og spændende velkomstdrinks, som Kyoto og Summer Breeze. Så om du er til gode hjemmelavede velkomstdrinks med vodka, rom, gin, sake, cachaca, surhed, bitterhed, sødme eller røg, har vi altid en drink, der passer til din fest – uanset hvilken anledning!

Velkomstdrinks til nytår

Velkomstdrinks fra Just Serve It er især et hit til nytår, hvor der er mange forberedelser at se til på dagen. Til nytår, er det meget normalt at gøre lidt ekstra ud af det hele, og derfor er lækre hjemmelavede drinks et godt bud på en overraskelse til gæsterne. Alternativet til vores velkomstdrinks til nytår, er at man selv skal bruge tid på at stå og lave dem – noget som kan tage tid fra mere tidskrævende ting, som maden og værtsrollen. Leje af bartender er også en mulighed, men dette løber hurtigt op i 3-400 kr. pr. gæst, samtidig med at man skal vente på sin drink. Derfor kan en stor del af festen hurtigt komme til at handle om bartenderen og drinks, selvom meningen bare var at have lækre drikkevarer til nytårsfesten. Desuden, kan det hurtigt blive både sværere og dyrere at finde en bartender til nytår, fordi der altid er en stor efterspørgsel denne aften – med Just Serve It skal du, bogstaveligt talt, Just Serve It!

Share this post