Alkoholfrie drinks

Alkoholfri cocktails er den nye trend! Der er flere og flere, som fravælger alkohol og nyder en alkoholfri cocktail – også kaldet mocktails!

Mocktails

Betegnelsen mocktail kommer fra det engelse ord “mock”, som nok i denne forbindelse kan oversættes med falsk/imiteret/uægte – cocktail! Men uanset betegnelsen, skal man være opmærksom på, at i Danmark tillader man 0,5% alkohol og så må man stadig kalde sin drink eller øl alkoholfri. Det er ikke tilfældet med vores alkoholfri produkter, som er fuldstændig alkoholfri.

Vi har 2 typer alkoholfri cocktails! Vores ice tea som er brygget på blødt vand med økologisk the fra Bottega Luigia med et lavt sukkerindhold – så er der de andre, som typisk er en hjemmebrygget lemonade, hvor sukkerindholdet er højere – men dog stadig lavere end en cola.

Alle skal være med til festen!

Der er altid nogen i selskabet, som skal køre, er gravide eller blot har fravalgt alkohol i deres livsstil! De skal også være med til festen. Hvis du blot sørger for cola til dem som alkoholfrit alternativ – så blir personen bare den kedelige med colaen! Er der en alkoholfri drink, så er der ingen som lægger mærke til det! Vi hører fra flere af vores kunder, at det først går op for folk, når festen er slut, hvem som har drukket mocktails!

En af vores mest populære mocktails er Virgin Mojito – mange af vores gæster blir vildt overrasket, når de finder ud af at den er alkoholfri! Vi har leveret denne dejlige alkolfrie drink hele sommeren 2020 til Rørvig Streetfood, og deres gæster var vilde med den – de kunne ikke få nok!

Andre alkoholfrie alternativer

Vi leverer selvfølgelig nogle dejlige alkoholfrie drinks til din fest. Men der er selvfølgelig også andre alternativer, til dem som måske ønsker noget til de bitre smagsløg – og her tænker vi selvfølgelig på øl. Se evt denne artikel fra alt.dk hvor vi også er nævnt sammen med en masse friske alkoholfrie øl.

cool mint
virgin mojito magnum

NYT I 2020

Magnum flasker

Det ser vildt fedt ud – en stor flaske i en spand is – og så smager det også vildt godt!

Nu kan du få vores alkoholfri cocktails på 1,5 liter magnum flaske fra Just Serve It.  Det har længe været et ønske fra kunder, der skulle holde fest, men ikke stor fest til 5 og 10 liter dispensere og lidt mere end de mindre 250 ml flasker! Det har vi så fået nu i sommeren 2020!

Magnum flaskerne er super nemme at have med – de fylder lidt i størrelsen, men dine venner bliver imponeret, når der ligger et par kæmpe flasker med velsmagende cocktails, der lige er til at hælde op og servere!

Lige nu har vi vores Virgin Mojito i shoppen, men vi laver gerne de andre varianter til dig! Bare skriv til os på info@justserveit.dk – så klarer vi det for dig!

Tørrede frugter

Gør dine alkoholfri cocktails endnu mere lækre – pynt dine cocktails af med tørrede frugter!

Tørrede frugter er også kendt som dehydrerede frugter. Frugterne skæres nænsomt og tørres endnu mere nænsomt ved 55 grader i en særlig dehydrator. Frugtskiverne bevarer deres aroma og olier, når de bliver tørret ved så lave grader. Når de bliver anrettet i dine cocktails vil det se super flot ud – og vil også give ekstra smagsnoter til dine cocktails.

Lav dem selv i ovnen derhjemme – det tager et døgns tid. Husk at skære dem så tyndt som muligt og i forskellige størrelser. Appelsiner og grape kan sagtens være halve skiver, ananas kan laves i trekanter – og skal have væsentligt længere tid end de andre.

Eller køb dem her i shoppen.

tørret frugt

Savner du dine kollegaer i 2020? Så er svaret måske

Den virtuelle fredagsbar

Mange arbejdspladser har sendt deres kollegaer hjem i 2020 pga COVID19!

Og en af de mange fordele ved at være på en stor arbejdsplads er selvfølgelig – FREDAGSBAREN! Men det er ikke muligt i mange tilfælde.

Men mange store firmaer rakte ud til os i starten af nedlukningen af Danmark – og selvfølgelig fiksede vi en løsning til Dinero og mange andre store firmaer, som gerne ville gøre lidt ekstra for deres hjemsendte ansatte.

Skriv til os på info@justserveit.dk – og få et kanon tilbud hvor vi sørger for at levere cocktails på flaske direkte hjem til jeres ansatte. Og vi kan endda sørge for personlige hilsner, banko-plader og mange andre ting, som vi har haft succes med til vores online fredagsbarer!

De fleste firmaer, der bestiller hos os, bestiller 2-3 flasker og får det sendt direkte hjem til medarbejderen. Og husk at bestille alkoholfrie drinks til de ansatte, der ikke drikker alkohol – alle skal være med!

Alt hvad du skal gøre er at vælge hvilke og hvor mange flasker du ønsker til hver medarbejder – og sende os et excel-ark med medarbejdernes

navn, adresse, postnr., by, mail og tlf.nr.

Så klarer vi resten!

Vil du have en lille personlig hilsen med? Det klarer vi også – vi laver gerne en lille seddel med firmaets logo og personlig hilsen fra chefen!

Banko til medarbejderne? Det kan vi også hjælpe med – vi kan printe banko-plader, som I kan spille over teams eller lign!