Cocktails på flaske

Gør det nemt at få lækre økologiske cocktails på flaske,
og slip for bøvlet med selv at blande dem!

Nu kan du få cocktails på flaske fra Just Serve It. Alle vores cocktails er lavet med nordiske spiritus, lokale råvarer og så økologiske som det kan være.
For eksempel er vores Spiked Lemonade 100% økologisk, og vi anvender den økologiske Herbie gin til alle vores gin baserede cocktails, samt den økologiske vodka Strong Stuff på 60% til alle vores vodkabaserede cocktails.

Cocktails på flaske er perfekte til den lille fest, eller som tilbehør til middagsbordet. Flasken indeholder 250ml, hvilket fylder ca. to glas med cocktails.

Lav en perfect serve – fyld dit glas med isterninger – hæld vores lækre cocktail over isterningerne og pynt af med en skive lime, grape eller hvad der nu passer til din cocktail. Og et bionedbrydeligt sugerør, der ikke er lavet af papir! Så blir du en helt til festen!

Vores cocktails på flaske har en holdbarhed på hele to mdr. uåbnet og på køl.

Hør mere om konceptet fra manden bag Just Serve It

Se video

mango margarita

NYT I 2020

Magnum flasker

Det ser vildt fedt ud – en stor flaske i en spand is – og så smager det også vildt godt!

Nu kan du få cocktails på 1,5 liter magnum flaske fra Just Serve It. Det har længe været et ønske fra kunder, der skulle holde fest, men ikke stor fest til 5 og 10 liter dispensere og lidt mere end de mindre 250 ml flasker! Det har vi så fået nu i sommeren 2020!

Magnum flaskerne er super nemme at have med – de fylder lidt i størrelsen, men dine venner bliver imponeret, når der ligger et par kæmpe flasker med velsmagende cocktails, der lige er til at hælde op og servere!

Tørrede frugter

Gør det rigtig nemt og dekorativt – top dine cocktails af med tørrede frugter!

Tørrede frugter er også kendt som dehydrerede frugter. Frugterne skæres nænsomt og tørres endnu mere nænsomt ved 55 grader i en særlig dehydrator. Frugtskiverne bevarer deres aroma og olier, når de bliver tørret ved så lave grader. Når de bliver anrettet i dine cocktails vil det se super flot ud – og vil også give ekstra smagsnoter til dine cocktails.

Lav dem selv i ovnen derhjemme – det tager et døgns tid. Husk at skære dem så tyndt som muligt og i forskellige størrelser. Appelsiner og grape kan sagtens være halve skiver, ananas kan laves i trekanter – og skal have væsentligt længere tid end de andre.

Eller køb dem her i shoppen.

tørret frugt

Savner du dine kollegaer i 2020? Så er svaret måske

Virtuel Fredagsbar

Mange arbejdspladser har sendt deres kollegaer hjem i 2020 pga COVID19!

Og en af de mange fordele ved at være på en stor arbejdsplads er selvfølgelig – FREDAGSBAREN! Men det er ikke muligt i mange tilfælde.

Men mange store firmaer rakte ud til os i starten af nedlukningen af Danmark – og selvfølgelig fiksede vi en løsning til Dinero og mange andre store firmaer, som gerne ville gøre lidt ekstra for deres hjemsendte ansatte.

Skriv til os på info@justserveit.dk – og få et kanon tilbud hvor vi sørger for at levere cocktails på flaske direkte hjem til jeres ansatte. Og vi kan endda sørge for personlige hilsner, banko-plader og mange andre ting, som vi har haft succes med til vores online fredagsbarer!