was successfully added to your cart.

Kurv

Distortion 2019

By april 2, 2019Uncategorized

Distortion 2019

Vildt fede nyheder! Just Serve It skal med på Distortion 2019 Det er den fedeste festival i København! Vi har bod om onsdagen på Nørrebro og torsdagen på Vesterbro!

Det blir som altid den fedeste fest – I år blir den endnu bedre, når man kan få lækre cocktails og drinks fra Just Serve It.

Til festen serverer vi iskolde og lækre drinks serveret på få sekunder. Vores varianter bliver f.eks. Cosmopolitan, Korean Kick, Mojito og mange flere.

Her er lidt pics fra vores egen fest til Distortion 2018, hvor vi sad ved søerne! Det var super fedt, og alle elskede vores produkter

distortiondistortion

Distortion Nørrebro

Til festen på Nørrebro skal vi stå på Birkegade 2! Vi elsker at nyde vores cocktails til den lidt mere rolige stemning, som typisk findes her! Et fedt område som vi glæder os til at feste i! Vi sørger for lækre drinks og festival stemning.

Vesterbro Distortion

På Vesterbro Distortion finder du os på Sønder Boulevard 48. Vores mission er selvfølgelig at servere drinks og cocktails af høj kvalitet, men også være i et område, hvor der er plads til at nyde dem.

 

Varianter

Vi forventer at have 8 lækre varianter med, og 1 alkoholfri! Vi skal ihvertfald smage vores Dark and stormy, Cosmopolitan, Korean Kick, Passion Daiquiri, Gin&Graped, Københavnerstang! Den alkoholfri variant bliver vores lækre Hvid Gudinde Ice Tea som vi har lavet i samarbejde med Bottega Luigia.

Ingen ventetid i baren!

Vi har ingen ventetid i baren! Drinksene vil flyde ud af hanerne, og tager kun 15 sekunder at servere!

 

 

 

 

Leadspin