Distortion

Sikke en fest det var! Og det var samtidig vores debut på festivalscenen. Vi byggede en bar fra bunden af hver dag, og det var lidt hårdt. Men en fin løsning til vores første gang på Distortion 2019. Vi havde mange lækre varianter med på festivalen, som f.eks. Cosmopolitan, Passion Daiquri og mange flere.

Horsetrailer bar

horseboxbar

Vores næste festival i 2019 var weekenden efter – og derfor skulle vi arbejde hurtigt på en bedre løsning. Om mandagen fandt vi en tom hestetrailer. Vi skyndte os at bruge en masse timer på at sætte den nogenlunde i stand og fredag morgen kørte vi afsted til Kun for forrykte festivalen på Nord-Falster. Og sikke en fest!

Amager Rugby

Vi fik endnu et kanon god fest i bookingen, som var en afsluttende finalekamp i rugby med efterfølgende fest! Det var super dejligt at stå i solen hele dagen og servere både cocktails og mocktails til alle tilskuerne. Og festen om aftenen var jo helt vild. Det var absolut en anderledes fest end Distortion 2019, men mindeværdig på flere måder.

Flere festivaller

Vi rykkede ud hele sommeren med vores horsetrailer bar, men Distortion var absolut den største og vildeste fest. Men vi synes alle festivallerne var sjove og derfor havde vi også booket os ind på Distortion 2020 og mange flere festivaller, men de blev jo desværre aflyst på grund af corona. Vi står klar i til Distortion 2021 og mange andre fede festivaller.

Aalborg Madfestival

Endnu en festival som vi skulle have supporteret med vores lækre økologiske og nordiske cocktails. Her skulle der fokus på de lokale producenter, og da det meste af vores spiritus kommer fra netop Nordjylland, var vi det oplagte valg til at styre barerne til denne fantastiske festival. Vi var i samme omgang også booket til samme arrangørers afvikling af den lokale Båd-regatta med mange tusinde deltagere i Aalborg, men det må blive i 2021 at vi får denne oplevelse. Vi glæder os ihvertfald til lidt mere normale festival tilstande, så vi kan komme ud i det danske land!