Leje af fadølsanlæg

Lej en bar

Skal du holde stor fest? Og gerne vil servere fadøl – så kan du leje et af vores anlæg. Vi har flere at vælge imellem.

Og du kan vælge både at have øl eller drinks på hanerne! Vores kunder plejer at vælge 1 god øl og 3 drinks til vores rullebar. Skriv til os på info@justserveit.dk hvilke drinks og øl du vil have til festen – så får du et konkret tilbud.

 

Rullebaren

rullebarVores lækre rullebar er virkelig en super flot og nem løsning. Der er gode hjul på, og det kan nemt placeres hvor du ønsker det. Hele baren er i rustfrit stål – og man kan sætte et flot firma-logo på den eller et andet skilt.

4 haner

Denne model har 2 x 2 haner som nemt kan skrues på en bordplade. Denne model har meget flotte fadølshaner, som både kan bruges til øl og drinks.

3 haner

Obs – billedet er et demo-billede – topskilt kan varieres.

I dette anlæg er der op til 3 klassiske ølhaner, som kan skrues på din bordplade, bar eller hvad du lyster. Det er nemt at sætte op og køleren kan sagtens gemmes under et bord. Hanerne kan bruges til både øl, drinks og mere.

 

Priser

Leveringsomkostninger afhænger af jeres lokation i forhold til vores adresse i København. Det er også muligt at afhente anlægget på vores adresse i København efter aftale.

Leje af rullebar – 1500 kr per weekend – kan leveres fra torsdag og skal returneres senest mandag formiddag.

Leje af anlæg med 1 hane – 350 kr per weekend.

Leje af anlæg med 2 haner – 550 kr. per weekend.

Leje af anlæg med 3 haner – 750 kr. per weekend.

Leje af anlæg med 2 x 2 haner – 850 kr. per weeekend.

I lejeprisen indeholder rensning og rengøring af anlægget efter brug.

Alle ovenstående priser er ex.moms.

Ønsker I at vi leverer anlæg, og starter det op, samt henter det igen – kan vi gøre dette for ekstra 600 kr i København K/V/Ø/S/N og Frederiksberg. Få et konkret tilbud fra os – skriv til os på info@justserveit.dk

Hvis du køber produkterne af os, så laver vi selvfølgelig en samlet god pris til dig!

Øl til festen

Selvfølgelig kan vi da levere øl til jeres fest! Vi har flere muligheder og kan levere fra både Royal, Tuborg, Carlsberg med flere.

Skal det være lækkert – så kan vi anbefale vores samarbejdspartner fra BenzoBrew, som kan levere nogle lækre varianter fra deres nano-bryggeri.

benzobrew