Lej en bar

Skal du holde stor fest? Og gerne vil servere fadøl – så kan du leje et af vores anlæg. Vi har flere at vælge imellem.

Og du kan vælge både at have øl eller drinks på hanerne! Vores kunder plejer at vælge 1 god øl og 3 drinks til vores rullebar. Skriv til os på info@justserveit.dk hvilke drinks og øl du vil have til festen – så får du et konkret tilbud.

Rullebaren med 4 haner

rullebar

Vores lækre rullebar er virkelig en super flot og nem løsning. Der er gode hjul på, og det kan nemt placeres hvor du ønsker det. Hele baren er i rustfrit stål – og man kan sætte et flot firma-logo på den eller et andet skilt.

Lille rullebar

Denne model har 2 haner som kan transporteres nemt rundt, og er bygget op i palle og træ, og er meget dekorativ. Denne model har en flot rustfri tappetårn med 2 haner og er virkelig populær til de mindre fester under 100 gæster.

Priser

Leveringsomkostninger afhænger af jeres lokation i forhold til vores adresse i København. Det er også muligt at afhente anlægget på vores adresse i København efter aftale.

Skriv til os på info@justserveit.dk og hør om priser og om anlægget er ledigt.

Hvis du køber produkterne af os, så laver vi selvfølgelig en samlet god pris til dig!

Øl til festen

Selvfølgelig kan vi da levere øl til jeres fest! Vi har flere muligheder og kan levere fra både Royal, Tuborg, Carlsberg med flere.

Skal det være lækkert – så kan vi anbefale vores samarbejdspartner fra BenzoBrew, som kan levere nogle lækre varianter fra deres nano-bryggeri.

benzobrew