Smagspakke! Nyt i webshoppen!

Smagspakke

Smagspakke er vores nyeste vare i shoppen! Flere og flere spurgte på denne løsning, og vi har nu fået skruet en god pakke sammen til jer.

Har du brug for at smage vores produkter inden din fest? Så kan du bestille en smagspakke.

Alle smagsprøver er o,25 liter – og vi anbefaler at du bestiller dem til weekenden og nyder dem med en ven eller veninde, sørg for at have knust is klar! Sæt dem på køl, hæld dem over isterningerne og nyd dem!

Du vælger selv dine varianter, her er et par af de populæreste varianter.

Og du kan selvfølgelig også bestille pakken, hvis du bare skal sidde og hygge med et par venner! Eller havde dem med på farten – der er 2-3 drinks i hver flaske – så mon ikke der er god mulighed for at smage dem alle!

Denne vare er den eneste, som vi kan sende med posten – det koster 55kr. til hele Danmark. Eller du kan afhente den i vores afdeling i København K.

OBS – denne vare kommer ikke med isterninger, tilbehør osv! Denne vare er udelukkende beregnet til smagning af vores produkter.

Prøvesmagning før dit Bryllup

Skal du holde bryllup, firmafest eller anden stor anledning, skal man have smagt på maden, drikkevarerne osv. Så man er helt sikker på at din fest bliver super lækker! Og derfor har vi lavet en smagspakke! Med 6 lækre varianter, kan du sidde i ro og mag derhjemme og hælde dem over isterningerne, og nyde et par gode drinks med vennerne, inden du laver den endelige ordre!

Friske råvarer

Alle smagspakker bliver lavet på bestilling – og er derfor helt frisk når du får den! Kun friske råvarer, ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Håndpresset lime-juice, hjemmelavede økologiske sirupper og meget mere! Det bliver ikke bedre – Just Serve It!

Levering over hele landet!

Vores afdeling i Århus leverer primært til Østjylland, men kommer gerne ud til hele Jylland efter aftale. Vores afdeling i København sørger for cocktails og drinks til hele Sjælland og Fyn! Vi leverer typisk med Mover på korte afstande, og et transportfirma på lidt længere afstande! Men du har altid mulighed for at afhente selv på vores adressen, eller vi kan levere til et drop-point efter aftale. Det kunne være hos din kollega, familie eller lignende.