Smagspakke! Nyt i webshoppen!

smagsprøver

Smagspakke! Nyt i webshoppen!

Smagspakke er vores nyeste vare i shoppen! Flere og flere spurgte på denne løsning, og vi har nu fået skruet en god pakke sammen til jer.

Har du brug for at smage vores produkter inden din fest? Så kan du bestille en smagspakke.

Vi har sammensat et lille udvalg af nogle af vores populære drinks.

Pakken indeholder 6 flasker a 0,5 liter med :

  • Mojito
  • This is not a Dark´n´Stormy
  • Smokey Jane (Politikens Testvinder)
  • Appletini
  • Passion Daiquiri
  • Cosmopolitan

Og du kan selvfølgelig også bestille pakken, hvis du bare skal sidde og hygge med et par venner! Eller havde dem med på farten – der er 2-3 drinks i hver flaske – så mon ikke der er god mulighed for at smage dem alle!

Denne vare er den eneste, som vi kan sende med posten – det koster 49kr. til hele Danmark. Eller du kan afhente den i vores afdeling i København K.

OBS – denne vare kommer ikke med isterninger, sugerør, tilbehør osv! Denne vare er udelukkende beregnet til smagning af vores produkter.

 

Skal du holde bryllup, firmafest eller anden stor anledning, skal man have smagt på maden, drikkevarerne osv. Så man er helt sikker på at din fest bliver super lækker! Og derfor har vi lavet en smagspakke! Med 6 lækre varianter, kan du sidde i ro og mag derhjemme og hælde dem over isterningerne, og nyde et par gode drinks med vennerne, inden du laver den endelige ordre!

Alle smagspakker bliver lavet på bestilling – og er derfor helt frisk når du får den! Kun friske råvarer, ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Håndpresset lime-juice, hjemmelavede økologiske sirupper og meget mere! Det bliver ikke bedre – Just Serve It!

Share this post