Bryllupstip #1

Udskudte bryllupper

Sikke en tid vi lever i! Vi er heldigvis ikke ramt fysisk af denne frygteligt virus, som lige nu hærger vores og andres lande. Men vi er godt nok hårdt økonomisk ramt, da alle har aflyst deres fester lige i midt i vores sæson! Og vi føler virkelig med alle jer, der havde glædet sig til at holde bryllup i år og har måttet rykke deres fest. Nogle har rykket det et helt år, andre et par måneder og ser tiden an! Uanset hvad – når jeres dag kommer, så blir det en fantastisk dag og fest! Og derfor kan man bruge tiden på at søge bryllupstip.

Ventetiden

Man kan bruge ventetiden på mange ting! Vi har ihvertfald ikke kedet os! For vi har lanceret et nyt logo, som vi synes bedre kunne identificere sig med vores kunder! Håber I kan lide det! Vi er virkelig vilde med det.

Vi venter på bryllup – hva så? Her er bryllupstip #1

Tja – hvad kan man lave? Mange har holdt sig beskæftiget med lave deres egne bordkort, sy små ris-poser og mange andre ting. Men hvad med at klargøre baren? Der er altid noget man kan klargøre. Man kunne jo f.eks. tørre nogle frugter, som der kan bruges til pynt. Det er både dekorativt og gæsterne synes altid det er fantastisk. Det er meget nemt, skær dine limes, citroner, ananas og mange andre ting i skiver. Læg det på en bageplade og sæt ovnen til ca 55grader. Lad dem stå i ovnen natten over, mindst 12 timer. Lidt afhængig af hvor tykke dine skiver er. Når de er helt tørre, så læg dem i en krukke og lad dem stå der indtil festen. De kan i princippet holde sig i årevis, sålænge de ikke får fugt! Det var da et af de nemmere bryllupstip.

Vil du ikke selv lave dem – så kan vi også klare det for dig – se vores tørrede frugter her.

Cocktails på flasker

Vi introducerede rigtig mange ting i 2019. Blandet andet vores cocktails på flasker, som du kan bestille i webshoppen. Men vi fik ikke sådan rigtig taget skridtet helt ud – men det har vi så også gjort her i vores venteperiode. Så vi har fået lavet nye lækre labels til dem, organiseret postgangen så de produceres lige efter bestilling og blir sendt med posten straks efter! Og det har virkelig været populært her under krisen! Folk har holdt virtuelle fredagsbarer, hygget sig på deres altaner i karantæne og meget andet! Flaskerne er jo geniale i mange sammenhænge. Men, hvorfor vælge vores? JO – fordi vi producerer først når du bestiller! Så de er helt friske og kan kun holde sig på køl i op til 2 mdr. Mange af vores kollegaer i branchen har en lidt anden fremgangsmåde, så deres produkter kan holde et helt år på en hylde nede hos købmanden. Jeg ved godt, hvad jeg ville vælge!

Overvejer du at bestille Just Serve It til dit bryllup – så bestil nogen cocktailflasker og prøv dem i ro og mag derhjemme. Hvis du synes de er lækre og vil bestille til dit bryllup, så skriv til os på info@justserveit.dk – så laver vi en rabatkode til dig, så du kan få modregnet dine cocktails på flaske.

Virtuel fredagsbar

Mange firmaer som arbejder ud fra kontor, har valgt at lade arbejderne blive hjemme og arbejde. Selvom man kan facetime, bruge zoom, skype og meget andet, så vil der altid mangle den sidste ting. Kollegaerne.. Dem man lige mødes med ved kaffemaskinen, ryger en smøg med udenfor – og allersjovest når man ses til fredagsbaren! Det er bare ikke en mulighed lige nu – så derfor er konceptet virtuel fredagsbar opstået. Og der er masser af firmaer, som har benyttet sig af dette – vi har blandt andet leveret til Clerks, Round Table, Dinero og mange flere, som har fået det bedste ud af det. De fik simpelthen os til at levere en sixpack til hver enkelt medarbejder med posten direkte til deres dør! Og så loggede de ellers på en fælles skærm, skålede, hyggede og spillede Kahoot og mange andre ting!

Cocktails på flasker – endnu et bryllupstip

Nu kan du også få flasker til din fest. Og skal det være et lille intimt bryllup – så skal du jo heller ikke bruge en bartender. Så brug istedet vores cocktails på flaske til festen. Så slipper du for en dyr bartender til et lille selskab. Det var endnu et bryllupstip.