was successfully added to your cart.

Kurv

Coffee by Just Serve It

By december 7, 2019Uncategorized
coffee by just serve it

Coffee?

Kaffe – og Just Serve It… Ja, du læste rigtigt. Vi fik muligheden for at overtage vores nabolokale, som tidligere husede Bottega Luigia. Så nu har vi simpelthen åbnet vores egen kaffebar i København.

Drinks og kaffe

Kaffe har altid været en del af vores forretning, da vi hele tiden har haft lækre cocktails som Espresso Martini, White Russian og andre drinks som er baseret på kaffe-likør.

Mandesager

Vi synes alle sælger værtinde-gaver. Men hvad med mandegaver? Det synes vi har manglet. Så ud over kaffe, har vi lækre gaver på hylderne – særligt til mænd! Der er f.eks. været en øl-julekalender her i december. Økologisk Mjød og stærk sennep på hylden, samt lækre øl fra nanobryggeriet Benzobrew.

Badboy

I efteråret 2019 er der sket en masse. Vi har blandt andet introduceret en ny kaffelikør. Badboy er vores nye ven, og den er lavet af Jens fra Vesterbro! Den er muligvis ikke økologisk, men dens rejse har været kort og er lokalt produceret. Det er lige i vores ånd! Du kan også købe den direkte i shoppen! Eller kom ind i vores kaffebar i København og hent den!

Økologisk spiritus

Vi har også været igang med at teste en masse lækre spiritusser, da vi fik en masse forespørgsler på økologiske cocktails. Og det har resulteret i 2 store udskiftninger i vores sortiment – på gin og vodka.

Herbie Gin

Herbie gin har vi brugt i et stykke tid. Og da de lancerede deres økologiske version, så var vi solgt. Og den vandt tilmed guldmedalje i London hos The Gin Masters!

Strong Stuff vodka

Kender du Strong Stuff? Sikkert ikke, da det er et lille økologisk vodka brand under Nordic Spirits, som ikke engang er på flaske endnu. Men den er lækker, rund og skarp som en vodka skal være. Og så er den økologisk!