isbar

Coffee by Just Serve It

Sommer 2020

På grund af coronasituationen har vi valgt at droppe vores indendørs siddepladser til og med august 2020.

Så vi laver alt som take away og har suppleret med en lækker isbar fra Tit is, som tidligere lå ude på Reffen. Det er lækker håndlavet italiensk is, suppleret med vores egen produktion af økologisk guf, økologisk kokos-karamel og mange andre ting!

Vores lokaler er meget tæt på Kongens Have – hent din is eller kaffe og nyd den i den dejlige have!

Coffee?

Kaffe – og Just Serve It… Ja, du læste rigtigt. Vi fik muligheden for at overtage vores nabolokale, som tidligere husede Bottega Luigia. Så nu har vi simpelthen åbnet vores egen kaffebar i København.

Cocktails på flaske

I butikken har vi altid et udvalg af vores cocktails på flasker, som er kolde og lige til at tage med på en varm sommerdag til Kongens Have eller et andet lækkert sted, hvor I skal nyde en lille fest!

Badboy

I efteråret 2019 er der sket en masse. Vi har blandt andet introduceret en ny kaffelikør. Badboy er vores nye ven, og den er lavet af Jens fra Vesterbro! Den er muligvis ikke økologisk, men dens rejse har været kort og er lokalt produceret. Det er lige i vores ånd! Du kan også købe den direkte i shoppen! Eller kom ind i vores kaffebar i København og hent den!

Økologisk spiritus

Vi har også været igang med at teste en masse lækre spiritusser, da vi fik en masse forespørgsler på økologiske cocktails. Og det har resulteret i 2 store udskiftninger i vores sortiment – på gin og vodka.

Herbie Gin

Herbie gin har vi brugt i et stykke tid. Og da de lancerede deres økologiske version, så var vi solgt. Og den vandt tilmed guldmedalje i London hos The Gin Masters!

Strong Stuff vodka

Kender du Strong Stuff? Sikkert ikke, da det er et lille økologisk vodka brand under Nordic Spirits, som ikke engang er på flaske endnu. Men den er lækker, rund og skarp som en vodka skal være. Og så er den økologisk!