Distortion copenhagen

Det har været en vild sommer!

Sommer 2019

Der har været lidt stille på vores blog. Men med god grund. Vi har simpelthen haft så travlt, at vi ikke har haft tid til at skrive lidt om nyhederne i vores herlige cocktail-firma.

Distortion 2019

Vi startede med at give os selv en udfordring og tage på vores første festival – Distortion. Først købte vi anlæg og fustager for at teste vores produkter i disse. Det tog alligevel nogle måneder, før vi havde et skarpt produkt som kørte fejlfrit. Vi nåede i sidste øjeblik at få en stand på Distortion 2019 om onsdagen og torsdagen. Og hvilken debut – det var helt overvældende.

Gæsternes respons

Folk var vilde med vores cocktails på spande. Særligt kvaliteten. Vi hørte det begge dage og hele tiden. Det var ikke tynde cocktails, som vi diskede op med. Men meget velsmagende og MED alkohol. Noget som var en selvfølge for os – men efter selv at have været gæst til andre festivaller, så kan vi godt forstå hvad gæsterne snakker om. Der er sgu for mange tynde cocktails ude på festivallerne. Som en af mine gode venner sagde – han blev mere ædru af at drikke drinks på festivallerne.

Den mobile bar

Distortion var sjovt og hårdt – det var en debut, hvor vi byggede en bar af paller og bordplader. Men vores setup gav os lidt udfordringer, når baren skulle pilles ned hurtigt – og i regnvejr. Da vi også havde booket os ind på en anderledes festival om kort tid efter, så ville vi gerne lave et bedre setup med baren.

Kun for forrykte

Navnet på den næste festival – Kun for forrykte – er et vers fra en legandarisk Steppeulvene sang. Og festivalen skulle markere 50-året for Woodstock og musikken skulle være et godt mix af gammel syre rock og moderne rock.

Vi fik den vilde idé at købe en heste-trailer og montere alt anlæg, fustager osv indeni – og så montere hanerne direkte på siden! Som sagt så gjort – det var temmelig smertefrit og det fungerede bare helt perfekt!

horseboxbar

Bæredygtighed

For os var det en selvfølge, at vi var så bæredygtige som muligt. Og det er noget vi konstant arbejder på. Et af vores helt store tiltag i år, var vores engangsglas og sugerør. Glassene er lavet af restprodukter fra landbrugsindustrien, som de har lavet majssirup af, og i sidste ende vores glas. De kan dog ikke tåle særlig meget sol før de krøller, men det klarede vi os udenom i år. Og sugerørene indeholder ikke plastic. Selvom det føles sådan. Man har simpelthen udskiftet plastic med et produkt som er udviklet fra konkylie-skaller. Vi er meget imponeret – og det er vores gæster også. Særligt på Distortion, hvor vores bod nok var den eneste som tænkte bæredygtighed.

bionedbrydelige glas

Ikke helt slut endnu

Sommeren 2019 er ikke helt slut endnu. Vi har stadig en masse arrangementer. Blandt andet Planet Love Festival, hvor vi skal levere en masse ikke alkoholiske drinks. Samme dag skal vi have vores horsebox bar ud at stå i indre København, hvor vi skal servere lækre drinks til et særligt loppemarked med musikudstyr, som 4Sound har arrangeret.