ølfestival esrum kloster

ølfestival

Ølfestival

Esrum kloster holder ølfestival i weekenden den 3. og 4.maj 2019. Og hvad har en øl-festival så med Just Serve It cocktails at gøre? Jo – vores samarbejdspartner Benzobrew er så glad for vores Gin&Graped med rosmarin, og syntes at den passer perfekt ind på det traditionsrige kloster, som er kendt for at dyrke urter såsom rosmarin og andre urter, som vi normalt forventer dyrket længere sydpå.

Benzobrew

Benzobrew er et nano-bryggeri som holder til i Hvidovre og brygmesteren hedder Michael. Michael har ligesom os, en baggrund i kokkeverdenen og er derfor meget inspireret af de mange lækre smage i gastronomiens verden. Bryggeriet er så lille, at det endnu ikke har en hjemmeside – men det arbejder de på! De vil hellere lave lækker øl!

Gin&Graped

Gin&Graped er en af vores nye drinks med gin. Idéen til den opstod, da vi havde mange forespørgser på cocktails med gin, og vi ville ikke bare servere en gin&tonic. Rosmarin og rød grape er nogle lækre råvarer, når man kokkerer, så hvorfor ikke overføre den til cocktails? Og sådan blev det – en lækker grape lemonade, smagt til med hjemmelavet rosmarin-sirup og vores egen udvalgte gin!

Billetter til ølfestival

Der er stadig få ledige billetter til øl-festivallen, hvor du kan smage en masse fantastiske små bryggeriers hårde arbejde, men også vores lækre cocktail Gin&Graped! Prøv den lækreste ølsmagning med deltagere såsom:

Mikro- og nanobryggerier:
Skands
Holbæk Bryghus 
Halsnæs Bryghus
Birkerød Bryghus & Ølhandel
Hornbeer
Det Våde Får
Gurre Bryghus
Juels Bryghus
Small Betch
Nida Beer
Brøl

Håndbryggere:
De Danske Ølentusiaster
Hoppes Garagebryg
Sømand og Søn
Benzodog Brew
Aalborg/Rostock
Bryggeriet Savl
Maximilian Nitsche
Munkens
EsAle
The Many Worlds Brewing
Michael Schrøder Thøgersen
Tina Andersen
Sharktor Brewing
Patrick Schou
Jonas Lund

Derudover vil der også stå de fleste ægte klosterøl, som kaldes trappistøl, fra hele verdenen, såsom :

Westfleteren
Westmalle
Achel
Rochefort
Chimay
Orval
Engelzell
La Trappe
Zundert
Spencer
Tre Fontane Abbey
La Trappe
Kriek
Lambique