Sommeren 2022

Sommer 2022

Sommeren 2022 har været god ved os – men også virkelig spændende!

Hestetrailerbar

Vores heste trailer bar har været ude at køre til flere forskellige markeder, kæmpe personale fester, Distortion, Forrykt festival og meget mere! Og sommeren er ikke slut endnu, der sker en masse spændende ting ude i den danske sommer!

Har du et tip om en god event, festival eller koncert, som vi skal rulle ud til? Så tøv ikke – kontakt os på info@justserveit.dk – vi kan sætte den op og bemande den, eller vi kan lave en aftale om at vi leverer det hele og I selv bemander den! Det er så simpelt at alle kan betjene den!

Rullebar

Som noget nyt kan vi nu tilbyde at komme ud med en rullebar til de lidt større fester. Her kan være op til 4 varianter – og der kan endda komme øl på! Vi har flere samarbejdspartnere og kan skaffe noget rigtigt lækkert øl til festen.

rullebar

Fadølsanlæg

I samme ombæring har vi også fået små mobile anlæg, som kan bruges til både cocktails og til øl eller en kombination. Det er små luftkølede anlæg som kan lave 30-70 liter i fadøl i timen – mere end rigeligt til de fleste firmafester og privatfester.

fadølsanlæg

Cocktails på flasker

Vores cocktails på flasker har også været en god succes. Så god faktisk at vi nu skal have andre til at lave dem for os! Det blir et spændende efterår – vi forventer at få dem i nogle få udvalgte butikker! Mere om dette på instagram senere på året.

gin cocktail